Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kimaradtak a helyzetek

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az NB I-ben szereplő ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MTK-val találkoztak szerda délután Lipóton, ahol gólnélküli első félidő után az MTK a második félidőben szerzett találatával megnyerte a találkozót.

Kimaradtak a helyzetek

ETO FC Győr – MTK Budapest 0-1 (0-0)

Felkészülési mérkőzés, Lipót.

ETO FC Győr: Borok – Öreg, Kovács L., Kaziupa Savanya 68’), Németh L., Malesevic (Kern 61’), Süle, Herczeg (Sali 46’), Vida (Fél P. 46’), Siklér (Cameron 46’), Khimych. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

MTK Budapest: Erős – Palama, Vajda, Vas, Haraszti, Barkóczi, Bokor, Vachter, Hegedűs, Magyarics, Milanovic. Csere: Varga L., Tagyi, Tőzsér, Farádi-Szabó, Csuhai, László, Sipos. Vezetőedző: Makrai László.

Gsz.: László (82’).

A 11. percben Khimych cselezte le magát az alapvonalra, majd a tizenhatosra gurított vissza az érkező Vida elé, ám támadónk jócskán fölé lőtt. A 80. percben Süle próbálkozott kapura csavarni sarokrúgás után, azonban próbálkozása a felső lécről az alapvonalon túlra vágódott. Két perccel később Sipos indította Lászlót, aki egy pattanás után higgadtan emelt a kimozduló Borok felett a hálóba 0-1. A 85. percben Németh L. bedobását követően Süle zavarta meg az MTK kapusát, ezáltal a labda Cameron elé került, aki kapura lőtt, ám a védők blokkolni tudtak. Az ETO legközelebb szombaton, Csehországban lép pályára felkészülési mérkőzésen a Slavia Praha ellen.

Dörnyei Balázs: - Tanulságos meccs volt, az első húsz percben eldönthettük volna a mérkőzést. A következő hatvan perc birkózós, nem túl magas színvonalú játékot hozott, amikor egy rossz helyezkedés után kaptunk is egy gólt. Ami nagyon pozitív, hogy az utolsó tíz-tizenöt percre tudtunk váltani, jöttek a helyzetek, de egyelőre még túl fáradtak voltunk ahhoz, hogy jó döntéseket hozzunk a kapu előtt. Több komoly gólszerzési lehetőségünk volt a mérkőzésen, ebben előre kell lépnünk, hogy ezekkel éljünk.

További híreink

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Egy félidő fékkel, egy félidő gázzal

Utolsó felkészülési mérkőzését a cseh bajnok ellen játszotta az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a mérkőzés végkimenetele már az eső félidőben eldőlt, ám a második játékrészben egyenrangú ellenfelei voltunk a Bajnokok Ligájára készülő együttesnek.

Főpróba a Slavia Praha ellen

Főpróba a Slavia Praha ellen

Újabb felkészülési mérkőzés szerepel az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatának programjában. Hölgyeink ezúttal a Bajnokok Ligája szereplő Slavia Praha ellen lépnek pályára Csehországban szombaton 14 órától.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink