Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szerdai mérkőzés az NB III-ban

Hétközi fordulót rendeznek az NB III-ban, ahol a Nyugati csoportban szereplő ETO Akadémia a Bicskét fogadja szerdán 17.30 órától az ETO Park „camping” pályáján.

Szerdai mérkőzés az NB III-ban

Fotó: https://www.facebook.com/tve1887.hu

Múlt vasárnap kiváló eredményt értek el fiataljaink, ugyanis az előző szezonban még másodosztályú III. Kerület otthonában tudtak nyerni nagyszerű játékkal. Szerdán újabb nehéz feladat előtt állnak, a tavalyi bajnokságban is jól szerepelt Bicskét fogadják. A szakmai stáb helyén kezeli az előző fordulóban aratott győzelmet, ám reményeik szerint át tudják menteni a hétközi fordulóra is a jó teljesítményt.

Ismét egy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, ugyanúgy, mint az elkövetkező három-négy fordulóban, megint egy kimondottan erős csapattal találkozunk – kezdte Antonio Munoz vezetőedző. – A Bicske tavaly is jól szerepelt, a 6. pozícióban zártak, véleményem szerint nagyon jó munkát végeznek. Remélem, hogy ugyanazt az arcát mutatja a csapat, mint az előző meccsen, és ismét jó eredményt érünk el.

A mérkőzés ingyenesen megtekinthető 0 forintos regisztrációs jeggyel, amit a „camping” pálya bejáratánál lehet átvenni.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink