Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre Dunaszerdahelyen a MOL Kukkonia Cup, ahol U19-es együttesünk az előkelő második helyez szerezte meg a házigazda DAC mögött.

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Fotó: facebook.com/molfootballacademy

Nemzetközi tornán vett részt U19-es csapatunk, ahol két csoportban zajlottak a küzdelmek. Fiataljaink a B jelű kvartettbe kerültek, ahol a Topolya, a Trencsén és az Eszék korosztályos csapataival találkoztak. Csató Sándor edző számíthatott több fiatal játékosára sem, ugyanis ezen a hétvégén kilencen az NB III-as csapat keretében jutottak szerephez.  Az első napon az Eszék gárdájával játszottak, ahol izgalmas mérkőzésen 3-2-es győzelmet sikerült aratni. A második napon két mérkőzésen is pályára lépett a Csató Sándor által dirigált csapat, előbb a Trencsén ellen arattak egygólos győzelmet, majd a Topolya ellen 1-1-re végződött a találkozó, ami azt jelentette, hogy a zárónapon a házigazda DAC csapatával döntőzik együttesünk. A fináléban aztán egy újfent izgalmas összecsapáson 2-1-es hazai siker született, ahol ugyan a második félidőben akár a fordítás is összejöhetett volna, de így is nagyon szép eredményt értek el a fiatalok. A torna legjobb játékosa az ETO-ból került ki, Moharos Leó személyében, amihez ezúton is gratulálunk!

Eredmények:

ETO FC Győr - NK Osijek 3-2 (0-0)

ETO: Kiss Á. – Kulcsár (Bíró), Urblík, Csáki, Bognár, Vingler, Balogh Á. (Fekete), Moharos (Balajthy), Németh (Sós), Lacza, Bajtel. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Kulcsár, Lacza, Csáki.

 

ETO FC Győr - AS Trencín 1-0 (1-0)

ETO: Csáktornyai - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Bognár (Koblinger), Balogh Á., Fekete (Bánki), Moharos (Balajthy), Németh (Bánáti), Varga (Sós), Bajtel (Ivanicja M.). Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Moharos.

 

ETO FC Győr – FK Backa Topola 1-1 (1-1)

ETO: Morvai – Bognár (Bíró), Török, Kulcsár (Horváth B.), Koblinger (Kelemen), Balogh Á. (Fekete), Bánki, Balajthy (Moharos), Sós (Bánáti), Námeth (Varga), Bajtel (Maxim).

Gsz.: Kulcsár.

 

Döntő:

ETO FC Győr – DAC 1904 1-2 (0-2)

ETO: Sebők - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Bognár, Balogh Á., Fekete (Sós), Moharos, Bánáti (Bánki), Varga (Balajthy), Bajtel.

Gsz.: Balajthy.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink