Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre Dunaszerdahelyen a MOL Kukkonia Cup, ahol U19-es együttesünk az előkelő második helyez szerezte meg a házigazda DAC mögött.

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Fotó: facebook.com/molfootballacademy

Nemzetközi tornán vett részt U19-es csapatunk, ahol két csoportban zajlottak a küzdelmek. Fiataljaink a B jelű kvartettbe kerültek, ahol a Topolya, a Trencsén és az Eszék korosztályos csapataival találkoztak. Csató Sándor edző számíthatott több fiatal játékosára sem, ugyanis ezen a hétvégén kilencen az NB III-as csapat keretében jutottak szerephez.  Az első napon az Eszék gárdájával játszottak, ahol izgalmas mérkőzésen 3-2-es győzelmet sikerült aratni. A második napon két mérkőzésen is pályára lépett a Csató Sándor által dirigált csapat, előbb a Trencsén ellen arattak egygólos győzelmet, majd a Topolya ellen 1-1-re végződött a találkozó, ami azt jelentette, hogy a zárónapon a házigazda DAC csapatával döntőzik együttesünk. A fináléban aztán egy újfent izgalmas összecsapáson 2-1-es hazai siker született, ahol ugyan a második félidőben akár a fordítás is összejöhetett volna, de így is nagyon szép eredményt értek el a fiatalok. A torna legjobb játékosa az ETO-ból került ki, Moharos Leó személyében, amihez ezúton is gratulálunk!

Eredmények:

ETO FC Győr - NK Osijek 3-2 (0-0)

ETO: Kiss Á. – Kulcsár (Bíró), Urblík, Csáki, Bognár, Vingler, Balogh Á. (Fekete), Moharos (Balajthy), Németh (Sós), Lacza, Bajtel. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Kulcsár, Lacza, Csáki.

 

ETO FC Győr - AS Trencín 1-0 (1-0)

ETO: Csáktornyai - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Bognár (Koblinger), Balogh Á., Fekete (Bánki), Moharos (Balajthy), Németh (Bánáti), Varga (Sós), Bajtel (Ivanicja M.). Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Moharos.

 

ETO FC Győr – FK Backa Topola 1-1 (1-1)

ETO: Morvai – Bognár (Bíró), Török, Kulcsár (Horváth B.), Koblinger (Kelemen), Balogh Á. (Fekete), Bánki, Balajthy (Moharos), Sós (Bánáti), Námeth (Varga), Bajtel (Maxim).

Gsz.: Kulcsár.

 

Döntő:

ETO FC Győr – DAC 1904 1-2 (0-2)

ETO: Sebők - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Bognár, Balogh Á., Fekete (Sós), Moharos, Bánáti (Bánki), Varga (Balajthy), Bajtel.

Gsz.: Balajthy.

További híreink

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Szegeden nyitjuk meg a tavaszt

Hétfőn kezdetét veszi a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata számára, ahol 19 órától a Szeged otthonában lép pályára a bajnoki pontokért. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Pályán az akadémisták is

Pályán az akadémisták is

Első felkészülési mérkőzését játszott az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az osztrák harmadosztályú Wiener Viktória gárdájával találkoznak szombaton 14 órakor Bécsben.

Foci, a meséken keresztül

Foci, a meséken keresztül

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Disney-vel közösen 5-8 éves lányok számára indított nagyszabású grassroots-programot, amely a mozgás és a játék örömére összpontosít.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink