Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Nagy skalp a nyitófordulóban

Az NB III Nyugati csoportjának 1. fordulójában a tavaly még másodosztályú III. Kerület vendégeként lépett pályára az ETO Akadémia, ahol fiataljaink nagyszerű játékkal 2-0-s győzelmet arattak.

Nagy skalp a nyitófordulóban

III. Ker. TVE – ETO Akadémia 0-2 (0-2)

Budapest, III. Ker. TVE Sporttelep. V.: Szigetvári (Gergely, Juhász).

III. Ker. TVE: Kemenes – Kokenszky, Tóth L. (Vankó 46'), Erdei G., Egerszegi (Szalai V. 82'), Lapu (Földeák 46'), Kozics, Bekker, Opavszky (Farkas B. 76'), Schuszter (Pócsik 62'), Kulcsár. Vezetőedző: Aczél Zoltán.
 
ETO Akadémia: Ruisz – Deákovits (Ignácz 65'), Tullner, Urblík, Tamás K., Szabó T., Vingler, Tóth R. (Hanzli 56'), Csáki, Erdei, Huszár (Sipőcz 74'). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Erdei (36’), Deákovits (45’).

A vezetést a 36. percben szereztük meg, amikor Erdei a félpálya közeléből a kint álló kapus felett lőtt a hálóba 0-1. Az első játékrész legvégén megduplázták az előnyt fiataljaink, egy előrevágott labdára futott ki messze a kapujától a hazaiak hálóőre, aki Deákovits elé fejelte a labdát, játékosunk pedig az üres kapuba lőtt 0-2. Akadémistáink nagyszerű játékkal, megérdemelten gyűjtötték be a csoport egyik legerősebb csapatának otthonában a három pontot.

Antonio Munoz: - Nagyon jó munkát végeztünk, ahogy azt előzőleg elterveztük. Szeretnék gratulálni az egész csapatnak, de nem a győzelemhez, hanem a folyamatosan elvégzett munkájukhoz. Holnaptól elkezdjük a felkészülést a szerdai mérkőzésre.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink