Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A III. Kerület ellen kezdenek a fiatalok

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia is megkezdi a szereplést a bajnokságban. Fiataljaink a tavaly még másodosztályú III. Kerület otthonában lépnek pályára vasárnap 17.30 órától, és bíznak benne, hogy egy jó mérkőzéssel tudják nyitni a szezont.

A III. Kerület ellen kezdenek a fiatalok

Vasárnap megkezdődik a pontvadászat a harmadosztályban is, ahol az ETO Akadémia az NB II-től frissen búcsúzott III. Kerület ellen lép pályára. A csapat kispadján most debütál bajnoki mérkőzésen Antonio Munoz, aki keményen dolgozott a játékosokkal, és bízik benne, hogy jól tudnak bemutatkozni egy rutinos és nagyon erős csapat ellen.

Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, véleményem szerint a III. Kerület az egyik, ha nem a legerősebb csapat a bajnokságban – kezdte Antonio Munoz. – Ettől függetlenül mi a legjobb tudásunkat akarjuk hozni, és bízunk belőle, hogy pozitívan jövünk ki belőle. A felnőtt csapat is fontos meccset játszik vasárnap, így nem mindenkire tudunk számítani, ám ez nem baj, mert mindenki nagyon keményen dolgozott egész hónapban, ezért mindegy, hogy ki játszik, a maximumot fogja nyújtani.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink