Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A III. Kerület ellen kezdenek a fiatalok

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia is megkezdi a szereplést a bajnokságban. Fiataljaink a tavaly még másodosztályú III. Kerület otthonában lépnek pályára vasárnap 17.30 órától, és bíznak benne, hogy egy jó mérkőzéssel tudják nyitni a szezont.

A III. Kerület ellen kezdenek a fiatalok

Vasárnap megkezdődik a pontvadászat a harmadosztályban is, ahol az ETO Akadémia az NB II-től frissen búcsúzott III. Kerület ellen lép pályára. A csapat kispadján most debütál bajnoki mérkőzésen Antonio Munoz, aki keményen dolgozott a játékosokkal, és bízik benne, hogy jól tudnak bemutatkozni egy rutinos és nagyon erős csapat ellen.

Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, véleményem szerint a III. Kerület az egyik, ha nem a legerősebb csapat a bajnokságban – kezdte Antonio Munoz. – Ettől függetlenül mi a legjobb tudásunkat akarjuk hozni, és bízunk belőle, hogy pozitívan jövünk ki belőle. A felnőtt csapat is fontos meccset játszik vasárnap, így nem mindenkire tudunk számítani, ám ez nem baj, mert mindenki nagyon keményen dolgozott egész hónapban, ezért mindegy, hogy ki játszik, a maximumot fogja nyújtani.

További híreink

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Csonka bízik a pozitív folytatásban

Túl van második bajnoki mérkőzésén is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol hiába sikerült korán vezetést szerezni, a Szeged a második félidőben fordítani tudott, amire sajnos már nem sikerült válaszolni.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK TAKARÍTÓ POZÍCIÓBA
Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Időpontváltozás: ETO FC - BFC Siófok

Kedves Szurkolók! A jövő hét szerdai ETO FC - BFC Siófok bajnoki mérkőzés kezdési időpontja televíziós közvetítés miatt 19 óráról 17.45 órára módosult.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink