Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Döntőért a MOL Kukkonia Cup-on

Július 28. és 30. között rendezik meg a MOL Kukkonia Cup-ot, ahol az ETO U19-es együttese nyolc csapatos nemzetközi tornán mérheti fel erejét. Az első napon az Eszék korosztályos csapatát sikerült legyőzni, majd a mai napon a Trencsény ellen is győztesen hagyták el a pályát fiataljaink.

Döntőért a MOL Kukkonia Cup-on

Két csoportban versenyeznek egymással a csapatok a 2022-es MOL Kukkonia Cup-on, ahol együttesünk a B jelű kvartettbe került az FK Backa Topola, az AS Trencin és az NK Osijek korosztályos csapataival. Az első napon az Eszék ellen 3-2-es győzelemmel kezdtük a tornát, majd ma a Trencsényt is sikerült legyőzni, így amennyiben a nap utolsó mérkőzésén sikerül legyőzni a Topolyát, akkor fiataljaink holnap döntőt játszanak.

ETO FC Győr - NK Osijek 3-2 (0-0)

ETO: Kiss Á. – Kulcsár (Bíró), Urblík, Csáki, Bognár, Vingler, Balogh Á. (Fekete), Moharos (Balajthy), Németh (Sós), Lacza, Bajtel. Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Kulcsár, Lacza, Csáki.

ETO - AS Trencín 1-0 (1-0)

ETO: Csáktornyai - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Bognár (Koblinger), Balogh Á., Fekete (Bánki), Moharos (Balajthy), Németh (Bánáti), Varga (Sós), Bajtel (Ivanicja M.). Edző: Csató Sándor.

Gsz.: Moharos.

További híreink

Távozik az ETO-tól Király József

Távozik az ETO-tól Király József

Közös megegyezéssel szerződést bontott az ETO és NB III-as csapatunk korábbi edzője, Király József, így a tréner távozik a klubunk kötelékéből. Köszönjük az elmúlt időszakban az ETO-ért végzett munkáját és további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Összeálltak a stábok, indul a felkészülés az Akadémián

Összeálltak a stábok, indul a felkészülés az Akadémián

Jövő héten már véget is ér a pihenő az akadémiai korosztályok számára, összeálltak a szakmai stábok, hétfőn rajtol a csapatok felkészülése! Tuboly Frigyes akadémia igazgató bizakodóan tekint a következő szezon elé.

Artner Tamás lett az Akadémia új szakmai igazgatója

Artner Tamás lett az Akadémia új szakmai igazgatója

Régi-új ismerőst üdvözölhetünk a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia vezetőségében, a leköszönő Hector Martinez Quijeiro helyét Artner Tamás veszi át, mint szakmai igazgató. Sok sikert és eredményes munkát kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink