Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Gólerős támadó érkezett

Babati Benjamin személyében komoly NB I-es rutinnal rendelkező támadó került az ETO FC keretéhez. A 26 esztendős játékos Mezőkövesdről érkezik egy évre kölcsönbe, ami alatt gólokkal szeretné segíteni új csapatát.

Gólerős támadó érkezett

Babati Benjamin a Zalaegerszeg csapatánál lett profi labdarúgó, ahol mindjárt első felnőtt mérkőzésén góllal mutatkozott be. Hatalmas szerepet vállalt a Zalaegerszeg feljutásában, majd ezután hatvan mérkőzésen viselte a ZTE mezét az élvonalban. 2022. januárjában Mezőkövesdre szerződött, ahonnan most egy évre kölcsönbe érkezik az ETO-ba. A gólerős támadó bízik benne, hogy hamar nagy hasznára lehet új csapatának.

-             Húsz nagyon szép évet töltöttem el Zalaegerszegen, ahol feljutást is ünnepelhettünk az élvonalba – kezdte Babati Benjamin. – Ezután Mezőkövesdre kerültem egy rövid időre, ahonnan most Győrbe érkeztem. Mindenképpen szeretnék jól szerepelni az ETO-val, gólokkal, gólpasszokkal akarok segíteni, hogy minél jobb helyen tudjunk végezni a bajnokság végén, ebben segítségemre lehet, hogy nyomon követtem Tímár Krisztián munkásságát, ismerem a futballról alkotott nézetét. A körülmények adottak a jó szerepléshez, innentől már csak rajtunk múlik minden. Szeretném megköszönni Mihalecz István sportigazgató bizalmát, remélem, jó teljesítménnyel rá tudok szolgálni.

A szakmai stáb is reméli, hogy jó teljesítményével a csapat erőssége lesz Babati.

-             Támadó poszton nagy segítségünkre lehet Babati Benjamin, aki már több szezont lehúzott az élvonalban, az NB II-ben pedig fontos szerepet játszott a ZTE feljutásában. A támadóharmadban vele mindenképp bővül a repertoárunk, jóval több lehetőségünk lesz. Bízom benne, hogy gyorsan be tudjuk illeszteni a csapatba, jó formába lendül és gólokkal fogja segíteni az ETO-t – mondta Tímár Krisztián.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink