Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Újabb győzelem Mosonmagyaróváron

Lejátszotta harmadik felkészülési mérkőzését is az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Tímár Krisztián együttese gólnélküli első félidő után, Kiss Máté szabadrúgás-góljával a második játékrészben megnyerte az összecsapást.

Újabb győzelem Mosonmagyaróváron

Credobus Mosonmagyaróvár – ETO FC 0-1 (0-0)

Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep. V.: Horváth T.

MTE: Heinrich – Debreceni, Deák, Papp, Nagy K., Dezamits, Sajbán, Illés, Tóth L., Végh B., Nagy Z. Csere: Slakta, Molnár M., Czingráber, Szabó L., D’Urso, Simita, Gáncs, Monori, Borsodi, Sipos. Vezetőedző: Varga László.

ETO FC: Fadgyas – Kovács K., Fodor, Csonka, Vincze Á., Toma, Tuboly, Óvári, Bencze, Vitális, Priskin. Csere: Ruisz, Kiss B., Csinger, Forgács, Kiss M., Tamás K., Szabó T., Erdei, Lacza, Farkas B., Bacsa. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Kiss M. (63’).

Az előzetesen kétszer hatvan perc helyett mégis negyvenöt perceket játszottak a csapatok Mosonmagyaróváron. Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, a 12. percben Végh B. egy jobb oldali szöglet után kevéssel fejelt a kapunk mellé. Öt perccel később Nagy Zoárd elé került a labda a hosszún egy szabadrúgás után, kapáslövését Fadgyas bravúrral védte. A 21. percben Bencze ugrott ki a leshatáron, a jól záró Heinrich azonban védeni tudott. Huszonhat perc játék után Vitális egy szép támadás végén középre adott, Priskin elől az utolsó pillanatban tudtak tisztázni az óváriak. Öt perc volt hátra az első félidőből, amikor Toma próbálkozott egy távoli lövéssel, a labda nem sokkal ment a kapu fölé. Két perccel később egy védelmi hiba után Tóth L. került helyzetbe a tizenhatosunkon belül, ám fölé emelt. Az 55. percben Vitális futott el a jobb oldalon, centerezésére Óvári érkezett, akinek próbálkozását védeni tudta a hazaiak hálóőre. A 63. percben Erdei beadása után Farkas B. került lövőhelyzetbe, ám a kapus ezúttal is védeni tudott. Még ebben a percben sikerült megszereznünk a vezetést! Kiss M. jó huszonöt méterről elvégzett hajszálpontos szabadrúgása a kapu jobb felső sarkában kötött ki 0-1. A 77. percben Deák egy jobb oldalról belőtt szöglet után a kapunk mellé bólintott. Az utolsó komoly lehetőség a 79. percben adódott csapatunk előtt, Farkas B. szerzett labdát a tizenhatos előterében, majd Kiss B. került lövőhelyzetbe, ám a hálóba nem sikerült betalálni.

Tímár Krisztián: - Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk. Az eredménnyel igazából nem foglalkozunk, annak örülök, hogy láttam azt, a csapat mentalitása olyan, amilyennek elképzeljük. Amit kértem tőlük, hogy kezdeményezőek legyünk, előre védekezzünk, az megvolt. Gyakorlunk, edzünk tovább, hogy a hatvan percet ki tudjuk tolni kilencvenre, mert ugye a játékosok hatvan-harminc percet játszottak ma. Bízom benne tehát, hogy ez kilencven percig is menni fog.

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink