Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

U19-es válogatott védővel erősítettünk

Fiatal belső védőt igazolt az ETO FC. Szujó Attila személyében utánpótlás-válogatott játékos csatlakozik a kerethez, akivel klubunk 3 éves szerződést kötött.

U19-es válogatott védővel erősítettünk

Új igazolásunk, Szujó Attila Kecskeméten ismerkedett meg a labdarúgással, ahonnan a Puskás Akadémiára került. Legutóbb Debrecenben futballozott, ahol bemutatkozott az NB I-ben is. A tehetséges védőt vezetőedzőnk, Tímár Krisztián már jól ismeri, ugyanis az U19-es válogatottnál korábban a játékosa volt. Szujó nagy reményekkel érkezik Győrbe, ahol szeretne magának állandó játéklehetőséget és stabil helyet kivívni a csapatban.

–             Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú, patinás klubhoz kerültem – kezdte Szujó Attila. – Korábbi klubomban, a Debrecenben már megtapasztalhattam, hogy milyen a felnőtt közegben szerepelni, így az ETO megkeresését nagy örömmel fogadtam, hiszen ez egy újabb fontos lépcsőfok számomra. Szeretnék rendszeresen játszani, fejlődni, és a klubot segíteni a céljai elérésében. Keményen fogok dolgozni, hogy a csapat is, és én is sikeresek legyünk az elkövetkező szezon során.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink