Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Mihalecz István az ETO új sportigazgatója

Június 1-től csatlakozik az ETO-családhoz Mihalecz István, aki Hannich Péter távozása után, sportigazgatóként segíti a jövőben a klubot. Munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!

Mihalecz István az ETO új sportigazgatója

A klub tulajdonosai úgy döntöttek, nem élnek a plusz egy éves opcióval Hannich Péter szerződésében, így távozik sportigazgatói székből, helyét Mihalecz István veszi át. Hannich Péternek köszönjük az ETO-ért végzett kemény munkáját, jó egészséget és sok sikert kívánunk neki leendő munkáihoz!

Mihalecz István UEFA „PRO” és UEFA „A Youth” licencel rendelkezik, a felnőtt és az utánpótlás-labdarúgásban egyaránt otthonosan mozog. A 48 éves sportszakember évekig volt a ZTE FC utánpótlás szakág vezetője, majd a felnőtt futball felé tartott az útja, a Kozármisleny, a Hévíz, a Siófok és az Ajka csapatait irányította. 2014-2015-ben az MLSZ szövetségi edzőjeként dolgozott az U15, U16 és U17-es korosztályos válogatottak mellett, majd ismét visszatért a ZTE FC kötelékeibe.  

2017-től egészen mostanáig Mihalecz István volt a BFC Siófok sportigazgatója, emellett 2017-2018 között a Vasas Kubala Akadémia szakmai vezetői pozícióját is betöltötte. Siófoki évei alatt sportigazgatói teendői mellett, több periódusban, vezetőedzőként is irányította az NB II-es csapatot.

Köszöntjük Mihalecz Istvánt az ETO-nál, és sok sikert kívánunk munkájához!

További híreink

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

A szép gól is kevés volt a pontszerzéshez

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia az előző fordulóban a tabella élmezőnyéhez tartozó Nagykanizsát fogadta, ahol ugyan jó játékot mutattak be fiataljaink, pontot nem sikerült szerezni a jó erőkből álló zalaiak ellen.

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

Borsos Filiip az MTK ellen már pályára léphet

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága enyhített Borsos Filip szeptember 6-án kiszabott büntetésén, így játékosunk az MTK ellen már pályára léphet.

Szimcso Viktor távozik

Szimcso Viktor távozik

Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Szimcso Viktorral, így a játékos máshol folytatja pályafutását.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink