Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Mihalecz István az ETO új sportigazgatója

Június 1-től csatlakozik az ETO-családhoz Mihalecz István, aki Hannich Péter távozása után, sportigazgatóként segíti a jövőben a klubot. Munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!

Mihalecz István az ETO új sportigazgatója

A klub tulajdonosai úgy döntöttek, nem élnek a plusz egy éves opcióval Hannich Péter szerződésében, így távozik sportigazgatói székből, helyét Mihalecz István veszi át. Hannich Péternek köszönjük az ETO-ért végzett kemény munkáját, jó egészséget és sok sikert kívánunk neki leendő munkáihoz!

Mihalecz István UEFA „PRO” és UEFA „A Youth” licencel rendelkezik, a felnőtt és az utánpótlás-labdarúgásban egyaránt otthonosan mozog. A 48 éves sportszakember évekig volt a ZTE FC utánpótlás szakág vezetője, majd a felnőtt futball felé tartott az útja, a Kozármisleny, a Hévíz, a Siófok és az Ajka csapatait irányította. 2014-2015-ben az MLSZ szövetségi edzőjeként dolgozott az U15, U16 és U17-es korosztályos válogatottak mellett, majd ismét visszatért a ZTE FC kötelékeibe.  

2017-től egészen mostanáig Mihalecz István volt a BFC Siófok sportigazgatója, emellett 2017-2018 között a Vasas Kubala Akadémia szakmai vezetői pozícióját is betöltötte. Siófoki évei alatt sportigazgatói teendői mellett, több periódusban, vezetőedzőként is irányította az NB II-es csapatot.

Köszöntjük Mihalecz Istvánt az ETO-nál, és sok sikert kívánunk munkájához!

További híreink

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Szurkolói információ

Szurkolói információ

A vasárnap 14 órától megrendezésre kerülő ETO FC Győr - Szombathelyi Haladás Merkantil Bank Liga mérkőzésen a hatóságok előírásának megfelelően a Nyugati lelátó "I" és "H" szektorai lezárásra kerülnek, melyek zárt kordonnal lesznek leválasztva a "G" szektortól.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink