Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bozsik csapata ellen az akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjának 36. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO Akadémia, ahol a Komárom gárdáját fogadja vasárnap 17 órától.

Bozsik csapata ellen az akadémistáink

Akadémiai csapatunk újra hazai pályán szerepel vasárnap, ahol a Komárom együttesét fogadja. Fiataljaink az előző körben a fővárosban szenvedtek vereséget a Kelen otthonában, ezt szeretnék most kijavítani hétvégén. Egy újabb kiesés elől menekülő gárda látogat az ETO Parkba, ami ellen ismét nem lesz egyszerű begyűjteni a három pontot. A Bozsik Péter vezette Komárom eddigi harmincöt mérkőzéséből hetet tudott megnyerni, tizenegyszer játszott döntetlent, és tizenhét alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett harminckét pontjával a még kiesést jelentő 17. pozíciót foglalja el. Király József vezetőedző reméli, hogy a múltheti kisiklást sikerül vasárnap kijavítani, és újra rálépnek a győztes útra.

A bajnokságól három mérkőzésünk maradt hátra – kezdte Király József. – Az előző meccsünk nem úgy sikerült, ahogy vártuk, ezért most hazai pályán megpróbáljuk javítani a botlásunkat.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink