Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Jó formában Szegedre

A Merkantil Bank Liga 37. fordulójában utolsó idegenbeli mérkőzését játssza a szezonban vasárnap 17 órától az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol Szegedre utazik az újabb három pont megszerzésének reményében. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Jó formában Szegedre

Remek formában várhatja a következő mérkőzését az ETO FC, ugyanis csapatunk három győzelemmel a háta mögött utazik Szegedre, ahol vasárnap szeretné folytatni a jó sorozatát. Minden bizonnyal egy kemény kilencven perc vár Priskinékre, ugyanis a Szeged a bajnokság élcsapatai közé tartozik, amely sokáig versenyben volt a feljutásért, ám az utóbbi időben nem úgy jöttek az eredmények, ahogy szerették volna. Vasárnapi ellenfelünk eddigi harminchat mérkőzéséből tizennyolcat megnyert, kilencszer játszott döntetlent, és szintén kilenc alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett hatvanhárom pontjával a tabella 4. helyét foglalja el. A két csapat őszi, győri mérkőzésén 2-0-s vendéggyőzelem született, tehát emiatt is van mit törlesztenünk. Klausz László vezetőedző bízik benne, hogy csapata remek sorozata vasárnap sem szakad meg, és újabb győzelemmel térhetnek haza.

Jó formában várhatjuk az utolsó idegebbeli mérkőzésünket a szezonban, ettől függetlenül tisztában vagyunk vele, hogy a Szeged, habár az utóbbi időben több pontot is hullajtott, az élmezőnyhöz tartozik, és a legjobb játékunkra lesz szükség a győzelemhez – mondta Klausz László. Célunk a három pont megszerzése, szeretnénk hasonlóan eredményes futballt bemutatni, mint az előző fordulóban.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink