Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Egy újabb döntő csata a hölgyeknek

A Simple Női Liga 20. fordulójában utolsó hazai mérkőzését játssza az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol a Puskás Akadémia gárdáját fogadja szombaton 16 órától az ETO Stadionban.

Egy újabb döntő csata a hölgyeknek

Ismét egy nagyon fontos mérkőzés előtt áll női NB I-es csapatunk, ugyanis a rájátszás előtt utoljára lép pályára hazai környezetben, ahol a Puskás Akadémia ellen kell begyűjtenie a három pontot. Együttesünk célja továbbra is a bajnoki döntőbe jutás, amihez elsőként a szombati mérkőzésen kell jó eredményt elérni. Az előző fordulóban magabiztosan sikerült nyerni Soroksáron, emellett a nagy rivális MTK pontokat veszített, éppen a mi soron következő ellenfelünkkel szemben, így lépéselőnybe kerültünk velük szemben. Ezzel a kék-fehérek nyomás alá kerültek, ugyanis amennyiben mi legyőzzük a Puskás Akadémiát, és az MTK-nak nem sikerül megvernie a DVTK-t, úgy már az utolsó forduló eredményétől függetlenül a bajnoki döntőbe jutnak Süléék. Egyelőre ezzel azonban nem foglalkoznak a lányok, Dörnyei Balázs szakmai vezető ügyel rá, hogy a játékosok csak a soron következő feladatra koncentráljanak maximálisan, ugyanis a Puskás Akadémiát ebben a szezonban még nem sikerült legyőznünk, mindkét alkalommal döntetlennel ért véget a mérkőzésünk.

Egy újabb döntő mérkőzés következik a döntőhöz vezető úton – kezdte Dörnyei Balázs. – Egyidőben játszunk az MTK-val, de sem a másik csapattal, sem annak a mérkőzésnek az eredményével nem foglalkozunk. Egész héten a Puskás Akadémia volt a fókuszban. Játszottunk már két mérkőzést ellenük a szezonban, mindkét mérkőzés döntetlennel végződött, úgyhogy akár azt is mondhatnánk, hogy a Puskás a mumusunk, talán most jött el az idő, hogy először legyőzzük őket, ezért mindent meg is fog tenni holnap a csapat a pályán.

További híreink

Női bajnoki döntő: FTC-ETO

Női bajnoki döntő: FTC-ETO

Története első bajnoki döntőjére készül az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, miután a bajnokságban a második helyen végzett. Hölgyeink a Ferencvárossal csapnak össze a fináléban, ami két győztes mérkőzésig tart. Az első találkozó csütörtökön 18 órakor a fővárosban kerül megrendezésre, melyet az M4 Sport élőben közvetít.

Szurkolói busz indul a női bajnoki döntőre

Szurkolói busz indul a női bajnoki döntőre

Csütörtökön 18 órakor (M4 Sport TV élő közvetítéssel) játssza a bajnoki döntő első mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata a Ferencvárosi TC ellen, Budapesten, a Kocsis Sándor Sportközpontban. Bíztassuk a hölgyeket minél többen a helyszínen!

Újabb spottörténelmet írtak a győri lányok

Újabb spottörténelmet írtak a győri lányok

A Simple Női Liga utolsó, 21. fordulójában a bajnoki döntőbe jutás szempontjából nagyon fontos mérkőzést rendeztek, ahol az ETO FC Győr az MTK Budapest gárdájához látogatott. Az első félidő nem hozott gólt, ám a második játékrészben Cameron eredményes tudott lenni, amivel eldöntötte a három pont sorsát, és azt, hogy csapatunk készülhet a bajnoki döntőre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink