Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kilenc éve lettünk bajnokok

Kilenc éve, 2013. május 12-én este, 1963, 1982 és 1983 után újra magyar bajnoki címet nyert az ETO! Telt házas stadion, végletekig kiélezett mérkőzés, közös ünneplés és teljes eufória. Idézzük fel a mérkőzést az MLSZ TV összefoglalójával!

Kilenc éve lettünk bajnokok
A labdarúgó NB I 27. fordulójának záró mérkőzésén a listavezető Győri ETO a Ferencvárost fogadta. Mivel délután a győriek legfőbb üldözője, a Videoton vereséget szenvedett Debrecenben, a hazai zöld-fehérek tudták: a Fradi legyőzésével elhódítják a bajnoki címet. Völgyi Dániel 11-esből szerzett góljával végül sikerült is ez, de a vége – a három piros lap miatt is – borzasztóan izgalmasra sikeredett. Előnyét megtartotta azonban a Győri ETO, amely harminc év után lett újra az NB I aranyérmese. (nso.hu)
 
Győri ETO FC – Ferencváros 1-0 (0-0)
 
Győr, 13 700 néző, vezette: Farkas
 
Győr: Stevanovic (Molnár, 45.) – Svec, Takács, Lipták, Völgyi – Kronaveter (Andric, 45.), Kamber, Pátkai – Trajkovic (Dinjar, 65.), Varga, Strestik. Vezetőedző: Pintér Attila
 
Ferencváros: Jova – Somália, Gyömbér, Besic, Bönig (Sváb, 56.) – Alempijevic, Cukic, Leonardo (Ionescu, 82.), Józsi, Martinus (Peric, 63.) – Böde. Vezetőedző: Ricardo Moniz
 
Gólszerzők: Völgyi (60.)
 
A mérkőzés összefoglalója

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink