Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A házi góllövőlista élén

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában, hazai pályán aratott kiütéses győzelmet a III. Ker. TVE ellen, az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, amelyben többek között ismét eredményes volt Óvári Zsolt, aki immáron kilenc találatával vezeti a házi góllövőlistát.

A házi góllövőlista élén

Nem indult könnyen a vasárnapi mérkőzés, ugyanis az első negyedórában inkább a vendégeknek volt lehetőségük a gólszerzésre, ettől függetlenül mégis nekünk sikerült megszerezni a vezetést a 16. percben Priskin Tamás révén. A második félidő aztán már teljesen egyértelmű volt, aminek több örömteli pillanata volt, ugyanis többek között megszerezte első találatát az NB II-ben Tuboly Máté, majd Klausz Milán, emellett pedig bajnoki mérkőzésen is bemutatkozott a felnőttek között Americo Pereira. Nagy kedvvel játszott az egész mérkőzésen Óvári Zsolt, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis a 67. percben kiszorított szögből bombázott a léc alá, ezzel megszerezve szezonbeli 9. gólját, amivel Bacsa és Priskin előtt vezeti a házi góllövőlistát.

Nagyon készültünk a mérkőzésre, azzal a céllal léptünk pályára, hogy itthon begyűjtjük a három pontot, és tovább nyújtjuk a győzelmi sorozatunkat – kezdte Óvári Zsolt. – Lassan a bajnokság végéhez érünk, szeretnénk a lehető legjobb helyen végezni a tabellán. Nagyon motivált volt a csapat, egész héten keményen dolgoztunk, aminek úgy érzem, meg is lett az eredménye. Ugyanúgy mentünk ki a pályára, ahogy Békéscsabán befejeztük a mérkőzést. Lehet, hogy valójában nem volt ennyi a két csapat között, de a gólokon kívül is volt még több helyzetünk, úgyhogy ekkora különbséggel is megérdemelten nyertünk. Boldog vagyok, hogy a szezon során a góljaimmal tudtam segíteni a csapatot, bízom benne, hogy a hátralévő két találkozón is eredményes tudok lenni. 

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink