Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

MTK Budapest – ETO FC 2-1 (0-1)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont. V.: Tősér.

ETO FC: Kiss Á. - Lasz (Bognár), Horváth M., Csáki, Óvári, Vingler, Urblik, Major, Moharos (Mázsás), Rubos (Kovács Z.), Huszár. Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Urblík.

Antonio Munoz: - Sajnos nem tudtuk két félidőn keresztül a jó védekezésünket fenntartani, sok eladott labda, technikai hiba jellemezte ekkor a játékunkat, amelyhez a játékvezető két nagyon könnyen megadott tizenegyessel járult hozzá. A végjátékban volt lehetőségünk az egyenlítésre, de nem sikerült a pontszerzés.

 

U17

MTK Budapest - ETO FC 3-2 (1-1)

Budapest, Lantos Mihály Sportközpont. V.: Gecse.

ETO FC: Sebők – Bíró (Koblinger), Horváth B., Kulcsár, Kráz, Balogh Á., Fekete, Sós (Herczeg), Ivanicja (Hancz), Bajtel, Varga O. (Balajthy). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Fekete, Bajtel.

Laczkó János: - Az első félidőben kiegyenlített volt a játék. Egy szép góllal megszereztük a vezetést, amit nem sikerült sokáig megőrizni, mivel az ellenfél hat percen belül egy szép szabadrúgás góllal egalizált. Leginkább a mezőnyben folyt a játék. A második félidőben az ellenfél kissé fölénk kerekedett. Védelmi hibákból kaptunk két szerencsétlen gólt. A cseréknek köszönhetően tudtunk még szépíteni, amiben a két fiatal játékosnak nagy szerepe volt, de sajnos egyenlíteni már nem sikerült.

 

U14

ETO FC – Puskás Akadémia FC 2-0 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Mogyorósi.

ETO FC: Varga B. – Méhes, Havasi, Prettenhoffer, Hideg (Mészáros), Lukácsy, Somogyi (Csiszár), Algács, Molnár B., Farkas D. (Kozák), Pázmány (Szabó L.). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Algács, Farkas D.

Tuifel Péter: - Mindkét csapat a játékot helyezte előtérbe, így élvezetes mérkőzést láthattunk, szép megoldásokkal és két góllal a részünkről, amelyek győzelmet értek. Gratulálok a srácoknak!

 

U13 – edzőmérkőzés

SK Rapid Wien - ETO FC Győr 3-0

Bécs, Allianz Stadion.

ETO FC: Almási – Horváth V., Vasi, Csernyi, Pécskai, Lakakisz, Vitális, Homola, Deme, Tóth-Ludvai, Ölbei. Cserék: Lengyel, Kiss B., Béres, Mitring, Mádi, Adi, Hernádi, Steszli, Mészáros. Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - Az első két negyedben többnyire védekezésre kényszerített minket a fizikálisan is borzasztóan erős Rapid, keveset tudtuk megtartani a labdát, ha épp kijöttünk a szorításból, akkor is kapkodva, helyenként türelmetlenül, néha bátortalanul kezdeményeztünk. Folyamatosan próbáltuk felvenni a Rapid játékosok ritmusát, dinamikáját, a harmadik harmadban már nagy helyzeteink is akadtak, de ez a különbség azt kell mondanom, hogy reális. Ezen a mérkőzésen megtapasztalhattuk, hogy még gyorsabban, még keményebben, de legfőképp még bátrabban kell gondolkodni, cselekedni a pályán és a hétköznapi edzéseken. Folytatjuk a nemzetközi edzőmérkőzéseinket, hiszen a maiból is rengeteget tanultunk.

 

U13

ETO FC Győr - Gyirmót SE 2-0

Győr, ETO park. V.: Sziget.

ETO FC: Lengyel – Horváth V., Mitring, Csernyi, Pécskai, Lakakisz, Vitális, Ölbei, Hernádi. Cserék: Almási, Kiss B., Béres, Vasi, Mádi, Adi, Steszli. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Hernádi, Vasi.

Lakatos Attila: - Magas labdabirtoklási fölényből, sok helyzetet alakítottunk ki a szervezetten, lelkesen védekező gyirmóti csapat ellen, de a támadószekcióban ezúttal kevésbé voltunk hatékonyak. Tartalmas hetet zártunk a Vidi, a Rapid, és most a Gyirmót ellen. Sok meló volt benne, gratulálok a fiúknak!

 

U12

ETO FC Győr - Gyirmót SE 7-1

Győr, ETO Park. V.: Stenger.

ETO FC: Orbán - Vasi, Bognár, Pálla, Schreiber, Kocsis, Mészáros, Hujber, Hardon. Cserék: Vass, Major, Jakabovits, Szalay, Omisch-Soós. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hujber (2), Mészáros, Schreiber, Bognár, Jakabovits, Hardon.

Mondovics Dávid: - Sokszor pontatlanul és lassan játszottunk. Hiányzott a határozottság a játékunkból, főleg az első két negyedben. Helyzetkihasználásunk csak az utolsó negyedben volt megfelelő. Ettől függetlenül jár a gratuláció a csapatnak!

 

U11 - Dunamenti Liga (Budapest)

ETO FC: Dan Flórián, Mihalovics Ádám, Hujber Balázs, Balogh Samu, Hajdina Ádám, Stefanics Ádám, Hatos József, Klement Botond, Patyi Erik, Kaszás Benedek, Virág Levente. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Budapesten három mérkőzést játszottunk más akadémiai csapatok ellen, ami remek fejlődési lehetőség volt a játékosok számára. Jó iramú mérkőzések és kiváló hozzáállás jellemezte csapatunkat.

 

U10 - Dunamenti Liga (Budapest)

ETO FC: Cseszregi Zétény, Gerstner Bence, Szakács Áron, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Adi Botond, Kósa Gábor, Juhász Patrik, Simkó Áron, Stanisic Uros, Poczkodi Ábel, Finta Boldizsár, Savanyó Dávid. Edző: Kulcsár Zsolt.

Kulcsár Zsolt: - Csütörtökön Budapesten voltunk, ahol három mérkőzést játszottunk a Vasas, Grosics Akadémia és Barca Akadémia csapataival. A jó időben sok játéklehetőséget kapott mindenki, és szép gólókat szereztünk!

 

U9 - Dunamenti Liga (Budapest)

ETO FC: Erős Donát, Fördős Olivér, Pető-Bagics Barna, Szarka Olivér, Nagy Domonkos, Kovács Konrád, Klema Dominik, Stum Soma. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Három mérkőzést játszottunk a mai nap folyamán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Vasas Kubala Akadémia és a Barca Academy Hungary csapatával. Az első mérkőzésen álmosan kezdtünk, majd folyamatosan vettük fel a játék ritmusát, és ennek köszönhetően sorba jöttek a szép megoldások és a gólok. Öröm volt látni, ha több hibával is, de próbáltuk megvalósítani az edzésen gyakoroltakat. Gratulálok a csapatnak!

 

U9 Bozsik torna (Üstökös)

ETO FC: Adi Abigél, Kertész Krisztián, Szekeres Bence, Sárkány Kristóf, Helyes György, Pécsi Axel, Csemez Dávid. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai mérkőzéseken a játékosok kiválóan alkalmazták az edzéseken gyakoroltakat. Szép támadásokat vezettünk, és sok gólt szereztünk. Különdíjban részesült Adi Abigél kiváló játékáért. Gratulálok a csapatnak!

 

U8 Dunamenti Liga (Budapest)

ETO FC: Horváth Ádám, Horváth Soma, Wágenhoffer Máté, Nagy Zétény, Vizler Csongor, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Szabó Zétény, Csongor Zente, Vadász Patrik. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - A gyerekek fejlődése szempontjából három nagyon hasznos mérkőzést játszottunk ma akadémiák ellen, ahol sok szép egyéni, és csapatszintű megmozdulásnak tapsolhattunk.  Gratulálok a fiúknak!

 

U7 Bozsik torna (Üstökös)

ETO FC: Vasárus Máté, Závori Soma Péter, Laki-Tóth Soma, Makk-Szabó Milán, Dán Milán, Bernáth Olivér, Boros Máté, Lőrincz Benett, Baranyai Ákos. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - A mai napon Bozsik fesztiválon vettünk részt Bácsán, amely remek lehetőség volt arra, hogy a gyerekek az edzéseken tanultakat egy másik közegben is alkalmazzák. A mai napot kemény párharcok, küzdelmes mérkőzések és szép gólok jellemezték. Gratulálok a srácoknak!

 

Leány U19

ETO FC Győr – Ferencvárosi TC 0-3 (0-2)

Győr, ETO Park. V.: Horváth R.

ETO FC Győr: Borok – Szabó F., Virág, Kránicz (Máthé), Szatmári (Kuntzl), Süveges (Rozs), Nagy K., Smuk, Tóth S., Hideghéty (Altrichter), Győri (Dombi). Edző: Süle János.

Süle János: - Sajnos ma minden csapatrészében jobb volt a Fradi, jobban fociztak, csapatunk szinte egész mérkőzésen védekezésre kényszerült. Középpályán nem tudtuk birtokolni a labdát, így ritkán sikerült támadásokat kialakítani, és ha mégis, alig volt bennük átütőerő, így nagyon kevés lehetőségünk volt a gólszerzésre. A védelemre nagy nyomás hárult, így törvényszerűen jöttek a hibák, majd sajnos a Fradi-gólok is. Vereség lett a vége, de jelen helyzetünkben, egy teljesen vállalható, és reális eredmény született.

 

Leány U17

ETO FC Győr – Ferencvárosi TC 0-4 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Stenger.

ETO FC Győr: Kovács L. - Dombi (Patyi), Halmai, Kuntzl (Smuk), Máthé (Horváth J.), Konrád, Varga V., Petrovics (Farkas L.), Hécz (Kaposi), Kovalter (Rozs), Szabó F. Edző: Rácz Zsófia.

Rácz Zsófia: - Amíg erővel bírtuk a mérkőzést, partiban voltunk. Az első félidőben látottakkal elégedett vagyok. A megbeszélteket betartották a lányok, bátran játszottunk, felvállaltuk az egy az egyket. A második félidőben az iram kevésbé volt olyan intenzív, mint az elsőben, ebben a játékrészben már a vendégcsapat dominált, a fölény gólokban is megmutatkozott. Örülök a játékosok hozzáállásának. Minden ilyen mérkőzés a fejlődésünket szolgálja, dolgozunk tovább, készülünk a következő, MTK elleni mérkőzésre.

 

Leány U15

Illés Akadémia – ETO FC Győr 6-1 (6-0)

Szombathely, Illés Akadémia Sporttelep. V.: Busi.

ETO FC Győr: Csóti – Stróbli, Domján, Mohácsi, Horváth A. (Böröczky), Szilvás, Szabó P. (Rios-Neskov), Hordós, Krsznai (Kéri), Fligh, Ézsely. Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Hordós.

Újvári Krisztina: - Az ellenfél végig nyomást gyakorolt ránk, sajnos ezt a nyomást az első félidőben a lányok nem tudták kezelni, a védelmünkön folyamatos átjárás volt, ennek meg is lett az eredménye már ebben a félidőben hat gólt kaptunk. A második játékrészben részünkről összeszedettebb csapatot láthattunk, így már kiegyenlített volt a mérkőzés. Felépített játékot játszottunk, mélységi, valamint szélességi játékokkal, amiből sikerült szépíteni.

 

Leány U14

ETO FC Győr – Pápai ELC 0-3 (0-2)

Győr, ETO Park. V.: Levicky.

ETO FC: Bán – Domján, Mohácsi (Bágyi), Szűcs, Stróbli, Bozsoki (Kéri), Horváth A. (Molnár K.), Fligh, Büki. Edző: Szücs Gergely.

Szücs Gergely: - Mai nap oda adtunk az ellenfélnek egy teljes félidőt ajándékba, amit ők ki is használtak. Félidőben próbáltuk rendezni a sorokat, a második játékrész sokkal jobban nézett ki, ott már sikerült több helyzetet kialakítani, de sajnos minden helyzetet kihagytunk, és a mérkőzés végén az ellenfél még egy kontrából betalált, és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

 

Leány U7-U9 – Bozsik torna (Győrújfalu)

ETO FC: Matek Flóra, Vajda Kamilla, Horváth Cs. Liza, Pintér Alíz, Tomanicska Dorina, Tóth Izabella, Polgár Jázmin, Sári Laura, Szlavonics Dorina, Döme Dóra, Régi Maja. Edző: Vadász Viktor.

Vadász Viktor: - A vasárnapi Bozsik torna elérte a célját. A lányok nagyon ügyesek volt. Egyre bátrabban fociznak, és alkalmazzák az edzéseken tanultakat. Elégedettek vagyunk a látottakkal!

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Fiatal focistáink eredményei - Bajnoki mérkőzések, utánpótlás tornák

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink