Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ezúttal nem sikerült a gólszerzés

Az NB III Nyugati csoportjának 35. fordulójában a fővárosba látogatott az ETO Akadémia, ahol a Kelen SC ellen lépett pályára, és fiataljaink 3-0-s vereséget szenvedtek.

Ezúttal nem sikerült a gólszerzés

Kelen SC – ETO Akadémia 3-0 (1-0)

Budapest, Kelen SC Sporttelep. V.: Takács Á. (Piskóczi, Szilágyi).

Kelen SC: Kalmár – Egyed, Kertai, Módly, Babinszky (Lustyik 66’), Simon K., Szamosi, Pintér, Rétyi, Tímári (Borbély 46’), Erdei A. (Kádár 66’). Vezetőedző: Harmati Tamás.

ETO Akadémia: Pálfi – Szabados, Vidnyánszky Á., Tullner, Tamás K., Szabó T., Tóth R., Lacza (Karvaj 53’), Szalka (Bakos 53’), Erdei, Sipőcz (Deákovits 62’). Vezetőedző: Király József.

Gsz.: Simon K. (17’), Borbély (49’), Pintér (62’).

Az 5. percben Szalka ment el a jobb oldalon, az alapvonalról visszagurított, labdája Erdeit találta meg, akinek lövése egy blokkoló védőről szögletre pattant. A 17. percben egy jobb oldali hazai szögletre Simon K. érkezett, aki a rövidbe fejelt 1-0. A gól után kapkodó lett fiataljaink játéka. A 32. percben Szabó T. indította Tóthot, aki egyből centerezett, ahol Sipőcz érkezett, azonban fejesét Kalmár védeni tudta. Tíz perccel az első félidő vége előtt Sipőcz-Tóth R.-Erdei összjáték után utóbbi lőtt, középre tartó lövését azonban a hazaiak kapusa ismét védeni tudta. A második félidőből három perc telt el, amikor Szalka beadását Lacza fejelte a kapu mellé. Egy perccel később a félidőben beállt Borbély cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd lőtte ki a hosszú alsót 2-0. A 62. percben büntetőhöz jutott a hazai csapat. A labda mögé Pintér állt, aki magabiztosan értékesítette a tizenegyest 3-0. Ezután már több komolyabb lehetőség nem adódott egyik csapat előtt sem, így 3-0-s hazai győzelem született.

Király József: - Az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta, kiegyenlített játék folyt. Volt két-három lehetőségünk a gólszerzésre. A kapott gól után viszont átvette az ellenfél az irányítást, és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink