Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Gólparádé a második félidőben

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a III. Ker. TVE gárdáját fogadta hazai környezetben az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol 1-0-s félidő után, a második játékrészben még hatszor sikerült a hálóba találni, így kiütéses ETO-győzelem született.

Gólparádé a második félidőben

ETO FC – III. Ker. TVE 7-0 (1-0)

Győr, ETO Stadion 513 néző. V.: Molnár (Huszár, Vörös).

ETO FC: Fadgyas – Kovács K., Csonka (Lipták 76'), Fodor (Pereira 76'), Vincze Á., Toma (Kiss M. 63'), Tuboly, Vitális, Óvári, Priskin (Klausz 68'), Bacsa (Farkas B. 68'). Vezetőedző: Klausz László.

III. Ker. TVE: Balázs J. – Szalai V., Erdei, Opavszky (Borvető 36'), Kulcsár, Köböl, Egerszegi (Nyári 58'), Barczi (Mykytyshyn 65'), Birtalan (Fejes 46'), Daróczi, Horváth O. (Bekker 65') Vezetőedző: Pintér Attila.

Gsz.: Priskin (16’, 52’), Bacsa (56’), Vitális (60’), Óvári (67’)., Tuboly (79’), Klausz (83’).

Kiállítva: Köböl (75’).

Az 5. percben a vendégek előtt alakult ki az első lehetőség, amikor Barczi jobboldali beadására Birtalan érkezett középen, ám nem tudta jól meglőni a labdát, ami így Fadgyas kezében kötött ki. Két perccel később Óvári tört be a tizenhatoson belülre, éles szögből leadott lövését Balázs lábbal védte. A 9. percben Horváth O. próbálkozott egy emeléssel, ami kaput nem talált, Barczi pedig lemaradt róla a hosszún. A 16. percben megszereztük a vezetést! Vincze végzett el egy nagy bedobást, amit Csonka a röviden megcsúsztatott, Priskin pedig középen a hálóba bólintott 1-0. Öt perccel az első félidő vége előtt gyönyörű támadást vezettünk, Kovács K., Vitális és Óvári játszott össze, utóbbi lövését védte a vendégek hálóőre. A 45. percben Priskin érkezett kiváló ütemben Vitális beadására, ám nagy helyzetben fölé bólintott. Az 52. percben sikerült megduplázni az előnyt. Vitális beadására Priskin érkezett, aki kapásból gyönyörű gólt szerzett 2-0. Három perccel később ismét Vitális készített elő, ezúttal Bacsát indította, aki eltolta a kapus mellett, ám ziccerben a kapufára gurított. Az 56. percben hasonló szituációban már nem hibázott Bacsa, ezúttal is eltolta a labdát a kapus mellett, majd a kapu közepébe gurított 3-0. Egy óra játék után Vitális is feliratkozott a góllövők névsorába. Bevezette a labdát a kapu előterébe, majd tizenhét méterről a kapuba bombázott 4-0. A 67. percben Vincze baloldali beadása átment a hosszúra, ahol Óvári kiszorított szögből a léc alá bombázott 5-0. A 75. percben Köböl szabálytalankodott Óvárival szemben, amiért megkapta második sárga lapját, így emberelőnybe kerültünk. A 79. percben Farkas B. és Tuboly parádés összjátéka után utóbbi csavart ballal a hosszúba, ami a kapufáról a hálóba pattant 6-0. Négy perccel később Klausz ballal lőtt hatalmas gólt tizenhat méterről 7-0. A 87. percben Klausz készített le Óvárinak egy labdát, lövését Balázs bravúrral védte.

Klausz László: - Nagyon örülök a sok rúgott gólnak, de véleményem szerint nem volt olyan egyértelmű ez a mérkőzés. Az első húsz percben jobbak voltak a vendégek, hátul is követtünk el hibákat. Mi akartuk letámadni őket, erre ők támadtak le minket, kicsit magunkra is húztuk a Kerületet. Amikor tudtunk már gólt, gólokat szerezni, rányomta a bélyegét a mérkőzésre, kicsit összetörtek a vendégek. A III. Kerület egy jó csapata, a Kecskemét is csak a 90. perc után tudta őket megverni, de azt gondolom, hogy most mindenki maximálisan belerakta a munkát, örülök a fiatalok és az idősebbek játékának is egyaránt, ma tényleg úgy néztünk ki kívülről, mint egy csapat, mindenki egyfelé húzott, aminek ez lett a vége.

Pintér Attila: - Először is gratulálok az ETO-nak! Az első félidőben nem gondoltam volna, hogy ilyen arányú vereséget fogunk szenvedni. Amit elterveztünk, az ült is, szereztünk háromszor-négyszer is labdát, amit, ha végig viszünk, befejezhettük volna az akciót. Megint egy bedobásból kaptunk gólt, amiben nincs benne egyáltalán, mi domináltunk, nem nagyon tudott mit kezdeni velünk az ETO. Kellenének olyan karakterek, olyan játékosok, akik ilyenkor meg tudnák azt tartani, hogy a csapat ne essen ilyen hullámba, de azt kell, hogy mondjam, a hazaiak rúgtak három-négy olyan gólt, ami lehet, hogy Puskás-díjas, de ennyire nem lehet összeesni. Van még két forduló, él még az esélye, hogy bent tudjunk maradni, egy meccset játszunk otthon, utolsó fordulóban pedig lehet, hogy egy ki-ki meccset fogunk játszani, nagyon gyorsan el kell felejtenünk ezt a mérkőzést, úgy gondolom minden csapat életében van ilyen. Azt kell megvizsgálni, hogy ez miért történt meg.

Kapcsolódó képek

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink