Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

A fővárosban az akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjának 35. fordulójában idegenben lép pályára az ETO Akadémia, ugyanis fiataljaink a Kelen SC vendégei lesznek vasárnap 17 órától.

A fővárosban az akadémistáink

Sűrű hetet zár le az ETO Akadémia vasárnap, hiszen fiataljaink egy héten belül a harmadik mérkőzésükön lépnek pályára. Rosszul indult számukra ez a sorozat, a bajnokesélyes Mosonmagyaróvár otthonában szaladtak bele egy nagy pofonba, ám szerdán, a városi rivális Gyirmót II ellen javítani tudtak, 2-1-re győztek hazai pályán. Ezúttal Budapestre látogat akadémiai csapatunk, ahol a Kelen SC ellen lépnek pályára. Vasárnapi ellenfelünk eddigi harmincnégy bajnokijából kilencet megnyert, tízszer játszott döntetlent, és tizenöt alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött harminchét pontjával a tabella 16. helyét foglalja el. Király József edző reméli, hogy szépen tudják lezárni ezt a három meccses sorozatot, és pontokkal térnek haza a fővárosból.

Olyan mérkőzés következik, ahol megint több nagyon fiatal játékos fog lehetőséget kapni – kezdte Király József. – Ellenfelünk az NB III-as tagság megtartásáért harcol, nehéz kilencven perc vár a csapatra.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink