Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Felfelé a tabellán!

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol a kiesés elől menekülő III. Ker. TVE gárdáját fogadja vasárnap 17 órától az ETO Stadionban. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Felfelé a tabellán!

Csapatunk utolsó két mérkőzését is sikerült győzelemmel zárni, így jó előjelekkel várhatják Priskinék a következő fordulót, ahol a III. Kerület látogat az ETO Parkba. Minden bizonnyal egy nagyon kemény kilencven percre van kilátás, ugyanis vasárnapi ellenfelünk a kiesés ellen küzd, így minden pontért meg fognak küzdeni a bajnokság hátralévő részében. Emellett nemrég új vezetőedzőt neveztek ki a fővárosi együttesnél, aki nem más, mint Pintér Attila, akit az ETO-szurkolóknak nem kell bemutatni, az utolsó pillanatig küzdeni fog, hogy a másodosztályban tartsa csapatát. Vasárnapi ellenfelünk eddigi harmincöt mérkőzéséből nyolcat megnyert, tízszer játszott döntetlent, és tizenhét alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött harmincnégy pontjával a tabella utolsó előtti, 19. helyét foglalja el, ám szorosan követi a már bennmaradást jelentő pozícióban lévő Budaörsöt. A két csapat őszi mérkőzésén Budapesten 3-0-s ETO-siker született, ahol Vernes révén már korán előnyhöz jutottunk, majd a második félidőben Bacsa is eredményes tudott lenni, a végeredmény pedig az öngóllal alakult ki. Klausz László vezetőedző bízik benne, hogy csapata tovább folytatja jó sorozatát, és itthon tartja a három pontot.

Erőt kell adjon a csapatnak, hogy az előző két mérkőzésünket egyaránt megnyertük – kezdte Klausz László. - Tisztában vagyunk vele, hogy a Kerületnek mennyire fontos minden mérkőzés, de mi is szeretnénk szép eredményeket elérni a hátralévő mérkőzéseken, így vasárnap is legfőbb célunk, hogy itthon tartsuk a három pontot, amivel még a tabellán is tudnánk kapaszkodni felfelé.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink