Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Felfelé a tabellán!

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában hazai környezetben lép pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata, ahol a kiesés elől menekülő III. Ker. TVE gárdáját fogadja vasárnap 17 órától az ETO Stadionban. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Felfelé a tabellán!

Csapatunk utolsó két mérkőzését is sikerült győzelemmel zárni, így jó előjelekkel várhatják Priskinék a következő fordulót, ahol a III. Kerület látogat az ETO Parkba. Minden bizonnyal egy nagyon kemény kilencven percre van kilátás, ugyanis vasárnapi ellenfelünk a kiesés ellen küzd, így minden pontért meg fognak küzdeni a bajnokság hátralévő részében. Emellett nemrég új vezetőedzőt neveztek ki a fővárosi együttesnél, aki nem más, mint Pintér Attila, akit az ETO-szurkolóknak nem kell bemutatni, az utolsó pillanatig küzdeni fog, hogy a másodosztályban tartsa csapatát. Vasárnapi ellenfelünk eddigi harmincöt mérkőzéséből nyolcat megnyert, tízszer játszott döntetlent, és tizenhét alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött harmincnégy pontjával a tabella utolsó előtti, 19. helyét foglalja el, ám szorosan követi a már bennmaradást jelentő pozícióban lévő Budaörsöt. A két csapat őszi mérkőzésén Budapesten 3-0-s ETO-siker született, ahol Vernes révén már korán előnyhöz jutottunk, majd a második félidőben Bacsa is eredményes tudott lenni, a végeredmény pedig az öngóllal alakult ki. Klausz László vezetőedző bízik benne, hogy csapata tovább folytatja jó sorozatát, és itthon tartja a három pontot.

Erőt kell adjon a csapatnak, hogy az előző két mérkőzésünket egyaránt megnyertük – kezdte Klausz László. - Tisztában vagyunk vele, hogy a Kerületnek mennyire fontos minden mérkőzés, de mi is szeretnénk szép eredményeket elérni a hátralévő mérkőzéseken, így vasárnap is legfőbb célunk, hogy itthon tartsuk a három pontot, amivel még a tabellán is tudnánk kapaszkodni felfelé.

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink