Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Három pontért utaznak Soroksárra

A Simple Női Liga 19. fordulójában Soroksárra látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol szombaton 16 órától lép pályára, a három pont megszerzésének reményében.

Három pontért utaznak Soroksárra

Az ETO FC női csapata hatalmas küzdelmet vív a második helyért az MTK Budapest gárdájával. Hölgyeink az előző fordulóban hazai pályán vereséget szenvedtek a Ferencvárostól, és mivel az MTK idegenben legyőzte az Astrát, pontszámban beérte, sőt több győzelmének köszönhetően meg is előzte csapatunkat. Minden bizonnyal a végletekig kiélezett csata lesz a bajnokság hátralévő részében, amihez azonban már most hétvégén szükség lesz a három pontra. Süléék szombaton a fővárosban lépnek pályára, ahol a Soroksár SC fogadja őket. Az újonc csapat eddigi tizennyolc mérkőzéséből mindössze egyet tudott megnyerni, négyszer játszott döntetlent, és tizenháromszor szenvedett vereséget. Az így begyűjtött hét pontjával a tabella 8. helyét foglalja el. Természetesen nem lehet félvállról venni a mérkőzést, ezt Dörnyei Balász szakmai vezető el is várja a lányoktól, és bízik benne, hogy három ponttal térnek haza.

Mondanom sem kell, hogy a három pontért megyünk Soroksárra – mondta Dörnyei Balázs. – Kicsit hektikus volt a hetünk, mert tegnap tudtunk igazából először együtt dolgozni az egész csapattal, voltak apróbb sérülések, emellett egy vírus végig szaladt az együttesen, de tegnap már jól edzettek a lányok, abszolút pozitívan tekintünk a mérkőzés elé, és szeretnénk behúzni a három pontot, hogy továbbra is ilyen éles legyen a verseny a bajnoki döntőbe kerülésért.

További híreink

Női bajnoki döntő: FTC-ETO

Női bajnoki döntő: FTC-ETO

Története első bajnoki döntőjére készül az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, miután a bajnokságban a második helyen végzett. Hölgyeink a Ferencvárossal csapnak össze a fináléban, ami két győztes mérkőzésig tart. Az első találkozó csütörtökön 18 órakor a fővárosban kerül megrendezésre, melyet az M4 Sport élőben közvetít.

Szurkolói busz indul a női bajnoki döntőre

Szurkolói busz indul a női bajnoki döntőre

Csütörtökön 18 órakor (M4 Sport TV élő közvetítéssel) játssza a bajnoki döntő első mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata a Ferencvárosi TC ellen, Budapesten, a Kocsis Sándor Sportközpontban. Bíztassuk a hölgyeket minél többen a helyszínen!

Újabb spottörténelmet írtak a győri lányok

Újabb spottörténelmet írtak a győri lányok

A Simple Női Liga utolsó, 21. fordulójában a bajnoki döntőbe jutás szempontjából nagyon fontos mérkőzést rendeztek, ahol az ETO FC Győr az MTK Budapest gárdájához látogatott. Az első félidő nem hozott gólt, ám a második játékrészben Cameron eredményes tudott lenni, amivel eldöntötte a három pont sorsát, és azt, hogy csapatunk készülhet a bajnoki döntőre!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink