Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kapufa után egy remek gól

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia fordulatos második félidőt követően, hazai pályán 2-1-re legyőzte városi riválisát, a Gyirmót FC Győr második csapatát, amiben nagy szerepe volt többek között, a győztes gólt szerző Lacza Alexnek is.

Kapufa után egy remek gól

Harmadosztályú csapatunk a hétvégi fordulóban nagy pofonba szaladt bele, ugyanis a bajnoki cím fő várományosának, a Mosonmagyaróvárnak az otthonában szenvedett súlyos, 6-0-s vereséget. Szerencsére gyorsan jött a lehetőség, hogy javítsanak, ugyanis hétközi fordulót rendeztek az NB III-ban, ahol a Gyirmót FC Győr második csapatát fogadták. Az első félidő gólnélküli döntetlent hozott, majd a második játékrészben egymást követték a gólok. Előbb a 77. percben Szabó Tamás nagyszerű szabadrúgás góllal jutatta előnyhöz az ETO Akadémiát, majd szinte egyből a középkezdés után egyenlített is a Gyirmót. A rendes játékidő vége előtt azonban Lacza Alex gyönyörű egyéni megmozdulása után fiataljaink megszerezték a győzelmet.

- Az első félidő eléggé kiegyenlített volt, de úgy gondolom, hogy a mi csapatunk birtokolta többet a labdát, és tudott nagyobb helyzeteket kialakítani, de sajnos nem sikerült értékesíteni őket - kezdte Lacza Alex. - A második félidőben léptem pályára, szerintem jól szálltam be a meccsbe, jó megoldásaim voltak, az első ilyen látványosabb jelenet a kapufám volt, amit Tamás Kornél a tizenhatos sarkáról készített vissza, de a hosszúba tartó labda sajnos kifelé pattant a felsőlécről. Ebben a félidőben is jól járattuk a labdát, kiharcoltunk egy szabadrúgást, amit nagyon szépen be is rúgtunk. Sajnos ezt követően, kisebb védelmi hiba után kiegyenlített az ellenfél, de mi nem estünk össze, próbáltuk megnyerni a mérkőzést. Egy előrerúgott labda után egy átemelős csellel játszottam át a védőt, majd kapásból sikerült egy szép gólt rúgnom a rövid sarokba. Szerencsére jól végződött a meccs, és elégedetten mehettünk le a pályáról.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink