Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Kiskorosztályos toborzó

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek! Az ETO FC Győr kiskorosztályos csapatai szeretettel várnak minden gyereket, aki tehetségesnek és rátermettnek érzi magát, és mindene a foci! Az ovifoci kiválasztók mellett lehetőség nyílik, arra, hogy egy nyílt nap keretében kipróbálhassák magukat, amelyre egy online jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni.

Kiskorosztályos toborzó

Amennyiben középső vagy nagycsoportos óvodás vagy (2015-2016-ban születettek), jelezd azt az ETO FC Győr weboldalán, az utánpótlás fülre kattintva, a jelentkezz focistának menüpont alatt (link: https://www.eto.hu/jelentkezz-focistanak/), a kérdőívet kitöltve, vagy pedig közvetlenül a mate.kozma@eto.hu email címen.

Jelentkezz, és legyél te is az ETO család tagja! Várunk szeretettel!

A jelentkezési lap kitöltése után a további információkat a magadott e-mail címre küldjük!

További információ:  mate.kozma@eto.hu

Gyermekprogram szekcióvezető: Szántó Sándor

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára,

Presztízscsata a Sopron ellen

Presztízscsata a Sopron ellen

Utolsó hazai mérkőzésén lép pályára vasárnap 14 órától, az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az ősi rivális Sopront fogadják az ETO Stadionban, abban a reményben, hogy sikeresen tudnak búcsúzni a szurkolóktól.

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Tegnap este U16-os és U17-es fiú csapataink a Mező Ferenc Program keretén belül Budapesten jártak a Nemzeti Színházban, ahol az Egri csillagok című előadást tekintették meg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink