Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

Újpest FC – ETO FC 1-3 (0-1)

Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma. V.: Bartucz.

ETO FC: Kantó - Bognár (Rubos), Lasz, Horváth M., Óvári, Urblik, Vingler (Mázsás), Lacza, Major, Bakos (Németh O.), Kovács Z. (Csáki). Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Bakos (2), Lacza.

Antonio Munoz: - Egy nagyon fordulatos, és kemény mérkőzésen, már az első félidőben a helyzetek alapján eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidei pontosabb játékunknak köszönhető, hogy magabiztosan nyertük a mérkőzést. Kiemelkedő Major három gólpassza, és számos nagyszerű lövése.

 

U17

ETO FC - DVSC 0-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Tóth A.

ETO FC: Sebők - Bíró, Horváth B., Kulcsár, Kráz, Balogh Á., Fekete, Sós (Ivanicja), Moharos (Varga O.), Bajtel, Huszár. Edző: Laczkó János.

Laczkó János: - Számtalan helyzetből képtelenek voltunk gólt szerezni, bár az pozitívum, hogy sok helyzetet dolgoztunk ki. Az ilyen mérkőzéseket hozzáállással és a berúgott helyzetekkel el kell dönteni. Egy-két játékosnak a hozzáállása hagyott kívánni valót maga után.

 

U16

ETO FC - DVTK 4-1 (2-0)

Győr, ETO Park. V.: Dávid J.

ETO FC: Huszár - Selyem, Umathum, Mészáros, Horváth B. (Póczik), Gönye, Herczeg (Rátonyi), Bakó (Német), Vukk (Tollár), Hancz (Babulják), Mikolay. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Vukk, Mészáros, Tollár, Póczik.

Bognár Zsolt: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, egy focizni próbáló csapat ellen. Folyamatosan nyomás alá helyezték a csapatot, ezért voltak hibák a játék építésben, de örülök neki, hogy ennek ellenére bátran játszottunk. Az átmeneteket jól játszottuk le, és ezekből sikerült is gólokat szerezni, és megérdemelten megnyerni a mérkőzést. Hiányérzetem abban van, hogy a biztos vezetés tudatában is próbáltuk siettetni a játékot, és nem volt meg a labdabirtoklási fölény, ami ebben a helyzetben kellett volna. Összességében elégedett vagyok a játékkal, és a magabiztos győzelemmel.

 

U15

DVSC - ETO FC 1-0 (0-0)

Debrecen-Pallag, DLA Edzőközpont. V.: Hetrovics.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Koncz (Turcsik), Csiszár (Barna), Garai, Pénzes, Pálfalvi, Varga Márton, Zója-Katona, Szerémi, Ilyés. Edző: Máté Győző.

Máté Győző: - Sajnos, a szerencsével hadilábon álltunk ezen a találkozón, mindkét belső védőnket le kellett cserélni sérülés miatt, ami nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. A fiúk becsülettel harcoltak, és a játék képe alapján többet érdemeltek volna, még akkor is, ha helyenként kapkodó volt játékfelépítésünk. Bízom benne, hogy a belerakott kemény munka és energia a bajnokság utolsó szakaszában pozitív eredménnyel fog párosulni.

 

U14

Budapest Honvéd-MFA - ETO FC 1-0 (0-0)

Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. V.: Nyári.

ETO FC: Hajczinger - Méhes (Hideg), Havasi, Prettenhoffer, Járeb, Lukácsy, Somogyi, Algács (Mészáros), Molnár B. (Szabó L.), Farkas D., Pázmány (Csiszár). Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Kár a hosszabbításban kapott gólért, hiszen nagyon sokat, és keményen dolgoztak a srácok a - most már - bajnokcsapat ellen a jó eredményért.

 

U13

MOL Fehérvár FC - ETO FC 0-3

Székesfehérvár, MOL Aréna. V.: Horváth M.

ETO FC: Almási – Horváth V., Vasi, Csernyi, Pécskai, Lakakisz, Vitális, Ölbei, Steszli. Cserék: Kiss B., Béres, Mitring, Mádi, Adi, Hernádi, Tóth-Ludvai. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Tóth-Ludvai, Horváth V., Ölbei.

Lakatos Attila: - Nagyszerű színvonalú mérkőzést játszottunk, ami minden játékosunk fejlődését szolgálta, egy kifejezetten jó képességű, ügyes csapat ellen. Talán csak a negyedik húsz percre lassultunk be egy picit, de összességében jó szellemben, bátran, önbizalommal törekedtünk arra, hogy végig kezdeményezni tudjunk. Egy kivétellel ismét két teljes sorral játszottunk, így mindenkit újra tűzben tudtam tartani. Az egész szezont figyelembe véve a mai volt az egyik legjobb játékunk, gratulálok a fiúknak!

 

U12

OFM Torna

Győr, ETO Park.

ETO FC: Orbán, Vass, Schmuck, Bognár, Pálla, Schreiber, Kocsis, Jakabovits, Hujber, Hardon, Mészáros, Szalay, Varga B., Vasi. Edző: Mondovics Dávid.

Mondovics Dávid: - Nyolc csapatos tornán vettünk részt szombaton, ahol végig magabiztosan játszottunk. Szép gólokat szereztünk, és csak két kapott góllal zártuk a napot, így megérdemelten nyertük meg a tornát. Legjobb kapus Orbán Vajk lett. Gratulálok az egész csapatnak!

 

U11

OFM Torna

Győr, ETO Park.

ETO FC: Burján Barnabás, Kaszás Benedek, Patyi Erik, Mihalovics Ádám, Vargán Milán, Dan Flórián, Hujber Balázs, Hatos József, Stefanics Ádám, Virág Levente, Stróbli Attila, Hajdina Ádám. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Vasárnap Győrben hét mérkőzést játszottunk a kupán. Sok szép megoldás, nagyszerű hozzáállás, és rengeteg rúgott gól jellemezte a játékunkat. Második helyen végeztünk, nagy gratuláció jár a csapatnak! A torna gólkirálya Hujber Balázs lett.

 

U10

OFM Torna

Győr, ETO Park.

ETO FC: Cseszregi Zétény, Gerstner Bence, Virág Levente, Szakács Áron, Balaskó Máté, Adi Botond, Kósa Gábor, Finta Boldizsár, Poczkodi Ábel, Háczky Ákos, Savanyó Dávid, Stanisic Uros, Simkó Áron. Edző: Kulcsár Zsolt.

Kulcsár Zsolt: - Vasárnap Győrben négy mérkőzést játszottunk, ahol a csapattól sok gólt és szép megoldásokat láttunk. Másodikok lettünk, ehhez gratulálok a csapatnak!

 

U9

OFM Torna

Győr, ETO Park.

ETO FC: Adi Abigél, Csemez Dávid, Erős Donát, Klema Dominik, Pető-Bagics Barna, Stum Soma, Szarka Olivér. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Négy mérkőzést játszottunk a mai tornán, ahol két győzelem mellett kétszer pont nélkül hagytuk el a pályát, így a harmadik helyért járó kupát sikerült megszereznünk. A torna gólkirálya csapatunkból Pető-Bagics Barna lett.

U9

Albert Torna

Budapest

ETO FC: Vadász Anna, Kertész Krisztián, Helyes György, Szekeres Bence, Sárkány Kristóf, Pécsi Axel, Kovács Konrád, Nagy Domonkos. Edző: Orbán Gábor

Orbán Gábor: - Csapatunk az FTC meghívásának tett eleget a mai napon, ahol az ország legjobb csapatai ellen tudtunk mérkőzéseket játszani, ami kiválóan szolgálta a játékosok fejlődését. Sok szép gól és remek megoldások jellemezték a mérkőzéseket.

 

Leány U19

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 8-2 (5-0)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Vitányi.

ETO FC: Borok (Óvári) - Szabó F., Smuk, Virág, Szatmári, Süveges (Hideghéty), Nagy K.  (Győri), Rozs (Máthé), Kránicz (Dombi), Tóth S. (Kuntzl), Sali. Edző: Süle János.

Gsz.: Hideghéty, Sali.

Süle János: - A mérkőzés elején nekünk voltak gólszerzési lehetőségeink, de főleg határozatlanság miatt nem tudtuk gólra váltani ezeket. Ezután a Puskás magához ragadta a kezdeményezést, veszélyesebb volt és huszonöt perc alatt három gólt is lőtt. Ez megfogta a csapatot, kapkodóvá vált a játékunk, és mentálisan is visszavetett minket. Ráadásul az amúgy sem masszív összeállításba sérülések miatt kényszerű cseréket is végre kellett hajtani. A második félidőben szervezettebbek lettünk, gólokat is sikerült lőni, de a mai napon a Puskás nagy falatnak bizonyult számunkra

 

Leány U17

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 5-2 (1-1)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Havasi-Németh.

ETO FC: Kovács L. - Dombi (Farkas), Halmai, Kuntzl (Patyi), Máthé (Horváth J.), Konrád, Varga V., Petrovics, Hécz (Kovalter), Rozs, Szabó F. (Hideghéty). Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Rozs (2).

Rácz Zsófia: - Egy jó iramú, jó mérkőzést láthattunk. Az első félidőben nem hittük el, hogy tudunk futballozni, a második játékrészben már igen, és helyenként tetszetős megoldások születtek.

 

Leány U15

ETO FC Győr – FC Hatvan 4-0 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Nyári.

ETO FC: Csóti - Ézsely, Mohácsi, Stróbli, Flígh, Hordós, Horváth A. (Kovalter), Szilvás (Kristofóri), Büki, Neskov (Szabó P.), Krasznai (Böröczky). Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Neskov, Büki, Hordós, Stróbli.

Újvári Krisztina: - A játék egészében mi domináltunk, így hamar megszereztük a vezető találatot. Védekezésünket feltoltuk, ezáltal már az ellenfél térfelén sikerült labdát szerezni, és abból támadást építeni. A második félidőben ismét próbáltak a lányok mélységi, valamint szélességi játékot kialakítani, ami nagyrészt sikerült is. Az ellenfél megmozdulásait sikeresen blokkoltuk, és ezeket kontrákkal gólokra váltottuk.

 

Leány U14

ZTE-ETO FC Győr 2-3 (0-2)

Zalaegerszeg, Ifjúsági Sportcentrum. V.: Németh A.

ETO FC: Bán – Kéri, Molnár (Bágyi), Szűcs, Fliegh, Bozsoki (Domján), Horváth A. (Szerdahelyi), Szabó I., Stróbli. Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Stróbli (2), Szabó I.

Szücs Gergely: - Nehezen tudtuk feltörni az ellenfél jól működő védelmét, de egy szép egyéni akcióval még az első félidő végén sikerült, majd pár perccel később megtudtuk duplázni az előnyünket. Második félidőben nehéz dolgunk volt, mert három játékosunk sem volt teljesen egészséges, és így nem tudtunk folyamatosan frissíteni, ami a mérkőzés végére kijött, de a csapat erejét mutatja, hogy egymásért küzdve, sikerült elhoznunk a három pontot.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára,

Presztízscsata a Sopron ellen

Presztízscsata a Sopron ellen

Utolsó hazai mérkőzésén lép pályára vasárnap 14 órától, az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az ősi rivális Sopront fogadják az ETO Stadionban, abban a reményben, hogy sikeresen tudnak búcsúzni a szurkolóktól.

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Tegnap este U16-os és U17-es fiú csapataink a Mező Ferenc Program keretén belül Budapesten jártak a Nemzeti Színházban, ahol az Egri csillagok című előadást tekintették meg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink