Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC – Illés Akadémia 2-3 (1-3)

Győr, ETO Park. V.: Major.

ETO FC: Kiss Á. – Deákovits, Csáki, Lasz (Horváth M.), Óvári (Kovács Z.), Urblík, Vingler, Németh O., Huszár (Rubos), Bakos (Mázsás), Major. Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Huszár, Deákovits.

Antonio Munoz: - Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, már a harmincadik másodpercben gólt kaptunk, majd egy védekezési hiba, és egy szerencsétlen becsúszás után kézre pattanó labda után büntetőt lőhetett az ellenfél, és máris 0-3 volt az állás. Ezután a csapat átvette az irányitást a sokk után, és szép támadásokat vezetve gólt szereztünk, melyet a második félidőben megdupláztunk. Ellenfelünk a nagy előny tudatában csak az eredmény megtartására törekedett, tördelte a játékot, húzta az időt, sajnos sikeresen.

 

U17

Illés Akadémia - ETO FC 1-1 (0-1)

Szombathely, Haladás Stadion. V.: Kondákor.

ETO FC: Sebők - Bíró, Umathum, Kulcsár, Kráz, Balogh Á., Fekete, Sós (Kelemen), Moharos (Ivanicja), Bajtel, Varga O. (Balajthy). Edző: Laczkó János.

Gsz.: Sós.

Laczkó János: - Az első félidőben, mind támadásba és védekezésben azt nyújtottuk, amit mindig kellene. Védekezésben fegyelmezettek, agresszívek voltunk, támadásban kombinatívak, és bátran lőttünk kapura, amivel megszereztük a vezetést. A második félidő közepén érezhető volt egy kis visszaesés a csapaton, és ezt az ellenfél góllal használta ki. Az utolsó negyedórában ismét nyomás alá helyeztük az ellenfelet, kiharcoltunk egy büntetőt, amit sajnos kihagytunk. Összességében egy jó mérkőzést játszottunk, győzelmet érdemeltünk volna.

 

U16

Békéscsaba 1912 Előre SE - ETO FC 3-3 (3-1)

Békéscsaba, Utánpótlás Központ. V.: Volentics.

ETO FC: Maszlavér - Selyem (Komenda), Mészáros, Horváth B., Mikolay (Varga M.), Gönye (Németh), Herczeg, Bakó, Babulják (Vukk), Hancz, Póczik (Tollár). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Herczeg, Tollár, Hancz.

Bognár Zsolt: - A mérkőzés elején kapkodó és bátortalan volt a játékunk, nehezen alkalmazkodtunk a pálya talajához, és ezt a Békéscsaba könyörtelenül kihasználta. Rengeteg rossz döntés és egyéni hiba jellemezte szinte az egész első félidőt. A második játékrész olyan volt, mintha egy új csapat játszott volna, türelmesebb, pontosabb és bátrabb lett a játékunk, ami a jól játszó, csereként pályára lépő játékosok érdeme is. Sajnos csak az egyenlítés sikerült, pedig a helyzetek alapján több is benne volt a mérkőzésben. A második félidei játékhoz gratulálok a csapatnak!

 

U15

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 6-4 (4-1)

Győr, ETO Park. V.: Czinder.

ETO FC: Papp - Zója-Katona, Koncz, Csiszár, Garai (Gueth), Pénzes (Molnár), Pálfalvi, Varga M., Turcsik (Barna), Szerémi (Lukácsy), Ilyés (Kovács T.). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Pálfalvi (2), Koncz, Szerémi, Turcsik, Varga M.

Máté Győző: - Eseménydús találkozón ötvenöt percig óriási fölényben, ötletesen, jól játszottunk, és szép gólokat szereztünk. Az utolsó huszonöt perc csalódást keltő teljesítménye tanulságos a jövőre nézve.

 

U13 edzőmérkőzés (04.19.)

Illés akadémia - ETO FC 0-2

Szombathely, Illés Akadémia.

ETO FC: Almási - Pécskai, Vasi, Csernyi, Pintér, Deme, Vitális, Czuppon, Horváth V., Steszli, Ölbei. Cserék: Lengyel, Kiss B., Mitring, Béres, Adi, Lakakisz, Hernádi, Élő, Tóth-Ludvai, Mészáros. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Béres, Czuppon.

Lakatos Attila: - Az első harmadban ellenfelünk jobban játszott, határozott, magas letámadásából a kevés labda nélküli mozgásunk, és több pontatlan átadásunk miatt csak párszor tudtunk úgy kijönni, hogy minőségben is folytathassuk a játékot, így az első harminc percben nagyrészt a mi térfelünkön folyt a játék. A második harminc percre szinte teljes sort cseréltem, ekkor már kreatívan, bátrabban játszottunk, ami helyzetekben, gólban is megmutatkozott. Az utolsó harminc percben is többet birtokoltuk a labdát, és Czuppon bombagólja után ellenfelünk már csak pontrúgások után tudott veszélyeztetni. Összességében nagyon hasznos, tanulságos nagypályás edzőmérkőzést játszottunk az Illés csapatával.

 

U13 (04.24.)

ETO FC - Király SE 12-0

Győr, ETO Park. V.: Fehér V.

ETO FC: Lengyel – Horváth V., Vasi, Csernyi, Pécskai, Czuppon Vitális, Ölbei, Hernádi. Cserék: Almási, Kiss B., Mádi, Adi, Steszli. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Czuppon (4), Steszli (3), Mádi (2), Kiss B., Hernádi, Vitális.

Lakatos Attila: - Végig nagy fölényben, kreatívan, gólra törően játszottunk. Ami külön öröm, hogy a magabiztos vezetésünk tudatában sem esett vissza a játékunk, a záró sípszóig megtiszteltük a játékot, koncentráltak maradtunk, és megfelelő komolysággal vettük a mérkőzést. A héten ismét két mérkőzést tudtunk játszani, így a csapatot is tudtam forgatni.

 

U12

ETO FC - Király SE 3-1

Győr, ETO Park. V.: Fehér V.

ETO FC: Orbán - Vass, Bognár, Pálla, Schreiber, Mészáros, Hujber, Hardon, Tóth-Ludvai. Cserék: Schmuck, Jakabovits, Szalay. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Szalay, Hardon, Mészáros.

Mondovics Dávid: - Nagyon hullámzó volt a mai teljesítményünk, egy jól szervezett, és helyenként tetszetősen is játszó vendégcsapat ellen. A 60. perc után végleg a kezünkbe vettük az irányítást, és így eredményesen zártuk a hétvégét.

 

U11 Bozsik torna - Gyirmót

ETO FC: Burján Barnabás, Kaszás Benedek, Patyi Erik, Mihalovics Ádám, Adi Botond, Dan Flórián, Klement Botond, Hatos József, Stefanics Ádám. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - A mai, gyirmóti Bozsik tornán kis létszámú csapatom nagyon lelkesen küzdötte végig a mérkőzéseket. Játékban, hozzáállásban jól teljesítettünk, sajnos a helyzetkihasználásunk ma gyengébb volt. Gratulálok a csapatnak!

 

U10 Bozsik torna – Gyirmót

ETO FC: Cseszregi Zétény, Szakács Áron, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Háczky Ákos, Kósa Gábor, Juhász Patrik, Finta Boldizsár, Savanyó Dávid. Edző: Kulcsár Zsolt.

Kulcsár Zsolt: - Ma Gyirmóton vettünk részt egy hármas tornán, ahol a győzelmek mellett helyenként szépen is játszottunk! Gratulálok az egész csapatnak!

 

U9 Bozsik torna – Gyirmót

ETO FC: Adi Abigél, Pető-Bagics Barna, Erős Donát, Klema Dominik, Fördős Olivér, Szarka Olivér, Nagy Domonkos, Stum Soma, Kovács Konrád. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A mai napon három rendkívül tanulságos mérkőzést játszottunk a Gyirmót FC, MTE és a Tatabánya csapataival, ami jól szolgálta a játékosok fejlődését. Szép megoldások és sok gól jellemezte a mérkőzéseket.

 

U8 Minitorna – Mosonmagyaróvár

ETO FC: Vadász Patrik, Nagy Zétény, Kovács Kristóf, Horváth Ádám, Vizler Csongor, Wágenhoffer Máté, Oross Ármin, Horváth Soma, Szabó Zétény, Nyerges Flórián, Csongor Zente. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Nagyon értékes tapasztalatokat gyűjtöttünk mai nap folyamán. Négy mérkőzésen, a mi tudatosan felépített játékunk érvényesült, ami szép befejezésekkel párosult. Egy mérkőzés nem így sikerült, de ebből is tanulnunk kell, és fejlődnünk tovább egyénileg és csapat szinten is. Gratulálok a fiúknak!

 

U7 Minitorna - Mosonmagyaróvár

ETO FC: Vasárus Máté, Laki-Tóth Soma, Boros Máté, Závori Soma Péter, Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér, Lőrincz Benett. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - A mai napon öt remek mérkőzést tudtunk játszani a Gyirmót, MTE, Király SE, Üstökös és az Illés Akadémia csapataival. Mindegyik mérkőzésen értékes tapasztalatokat gyűjtöttek a játékosok. Hozzáállásban és játékban is elégedett vagyok a látottakkal. Gratulálok az egész csapatnak, ügyesek voltak!

 

Leány U19

ETO FC Győr – Illés Akadémia 1-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Kolozsvári.

ETO FC: Borok - Szabó F., Virág, Smuk, Szatmári, Nagy K., Süveges, Rozs (Győri), Kránicz, Sali, Hideghéty (Tóth S.). Edző: Süle János.

Gsz.: Kránicz.

Süle János: - Nem játszottunk igazán jól, de kapura mégis mi voltunk veszélyesebbek. Az első fél órát átaludtuk, ekkor jobban nézett ki az Illés, de utána öt-hat óriási lehetőség is kínálkozott a gólszerzésre a mérkőzés során, amikből csak egyet tudtunk gólra váltani, ellenben a Szombathelynek szinte helyzet nélkül kétszer is sikerült betalálnia. A csapat az utolsó percig küzdött, mindent elkövettek a lányok minimum az egy pont itthon tartásáért, de most ez nem jött össze.

 

Leány U17

ETO FC Győr - MTK Budapest 4-2 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Tóth-Tolnay.

ETO FC: Kovács L. - Dombi (Szabó F.), Halmai, Kuntzl, Sulyok (Horváth J.), Konrád, Varga V. (Máthé), Petrovics, Hécz (Farkas L.), Rozs (Kovalter), Gyürü-Gehrig (Patyi). Mb. edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Hécz, Petrovics, Halmai, Farády (öngól).

Szücs Gergely: - A mai mérkőzésen a játékunk minősége elmaradt az elmúlt hetek megszokott jó teljesítményétől, fáradtak és dekoncentráltak voltak a lányok, de így is mi tudtuk megszerezni a vezetést, majd az első félidő végén többször lezárhattuk volna a találkozót, de a helyzeteinket kihagytuk, ami a félidő végére megbosszulta magát, és az ellenfél egyenlíteni tudott. Félidőben rendeztük sorainkat, és sokkal agresszívabban és nagyobb akarattal mentek ki a lányok, de újra az ellenfél talált be. A csapat erősségét mutatja, hogy öt perc alatt tudtunk fordítani, és onnantól az egész meccset kézben tartva, az utolsó percekben bebiztosítottuk a nagyon fontos győzelmet.

 

Leány U15

DVTK - ETO FC Győr 0-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. V.: Petróczy.

ETO FC: Csóti - Ézsely, Mohácsi, Srtóbli, Flígh (Kéri), Hordós, Horváth A. (Kristofóri ), Szilvás, Szabó P. (Neskov), Büki, Böröczky. Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Böröczky, Kristofóri.

Újvári Krisztina: - A mérkőzés teljes egészében mi domináltunk, a lányok igyekeztek megjátszani a szélességet és a mélységet egyaránt. A DVTK ezt próbálta blokkolni és magasra tolni a védő vonalát, ennek ellenére már az első félidő végén egygólos előnnyel mehettünk az öltözőbe. A második játékrészben volt a Diósgyőrnek pár szép megmozdulása, ám ezt a lányok megoldották. Szép támadás felépítést láthattunk a csapattól, küzdelmet, akaratot, valamint a megbeszéltek alapján technikai mozzanatokat is.

 

Leány U14

ETO FC Győr - Gyirmót SE 2-2 (2-2)

Győr, ETO Park. V.: Stenger.

ETO FC: Bán - Kéri (Fligh), Molnár (Bágyi), Szűcs, Kristofóri, Krasznai, Horváth A. (Bozsóki), Szabó I., Büki. Edző: Szücs Gergely.

Gsz.: Büki (2).

Szücs Gergely: - Sajnos a mai mérkőzésen az egész csapat nagyon sok hibával játszott, és a kapu előtt nagyon dekoncentrált volt, de pozitív volt, hogy a második félidőben mindent megtettek a lányok, hogy megnyerjék a mérkőzést, ami a mai nap folyamán nem sikerült, de dolgozunk tovább, hogy az ilyen mérkőzéseket is megtudjuk nyerni.

 

Leány U11 Bozsik torna – Győrújfalu

ETO FC: Herczku Lili, Szűcs Panni, Tóth Bíborka, Régi Maja, Horváth Zara, Hunyadi Csenge, Tóth Johanna, Szlavonics Dorina, Döme Dóra, Somogyi Alexa, Lenti Roxána. Edző: Vadász Viktor.

Vadász Viktor: - A lányok nagyon ügyesek és sikeresek voltak.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára,

Presztízscsata a Sopron ellen

Presztízscsata a Sopron ellen

Utolsó hazai mérkőzésén lép pályára vasárnap 14 órától, az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az ősi rivális Sopront fogadják az ETO Stadionban, abban a reményben, hogy sikeresen tudnak búcsúzni a szurkolóktól.

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Tegnap este U16-os és U17-es fiú csapataink a Mező Ferenc Program keretén belül Budapesten jártak a Nemzeti Színházban, ahol az Egri csillagok című előadást tekintették meg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink