Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Esélyes akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 32. fordulójában a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő gárdáját fogadja a harmadosztályú ETO Akadémia vasárnap 14.30 órától az ETO Parkban.

Esélyes akadémisták

Fiataljaink az előző fordulóban Zalaegerszegen hátrányból tudtak fordítani, és begyűjteni a három pontot. Ezúttal hazai pályán szerepelnek, ahol a Gárdony csapatát fogadják. Könnyű kilencven percre ezúttal sem számíthatnak akadémistáink, mert bár az ellenfél az utolsó előtti helyen áll a táblázaton, de mivel minden pont létfontosságú lehet számukra, ezért mindent meg is fognak tenni, hogy jó eredményt érjenek el Győrben. Király József vezetőedző erre fel is hívta tanítványai figyelmét, és maximális fegyelmezettséget vár el a következő fordulóban is csapatától.

Olyan csapatot látunk vendégül, amely a tabella alsó részében helyezkedik el, de ez nem tévesztheti meg játékosainkat, mert az utóbbi két mérkőzésüket sikerült megnyerniük 1-0-ra, minden bizonnyal az utolsó pillanatig küzdeni fognak a bennmaradásért – mondta Király József. - Hazai pályán szeretnénk begyűjteni a három pontot, ami nem ígérkezik könnyűnek.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára,

Presztízscsata a Sopron ellen

Presztízscsata a Sopron ellen

Utolsó hazai mérkőzésén lép pályára vasárnap 14 órától, az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az ősi rivális Sopront fogadják az ETO Stadionban, abban a reményben, hogy sikeresen tudnak búcsúzni a szurkolóktól.

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Tegnap este U16-os és U17-es fiú csapataink a Mező Ferenc Program keretén belül Budapesten jártak a Nemzeti Színházban, ahol az Egri csillagok című előadást tekintették meg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink