Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok!

Utánpótlás-híradó

U19

Ferencvárosi TC – ETO FC 4-0 (2-0)

Budapest, FTC-MVM Népligeti Sportközpont. V.: Szabó P.

ETO FC: Kantó - Deákovits (Bognár), Csáki, Lasz (Horváth M.), Óvári, Németh O., Vingler, Rubos (Kovács Z.), Huszár, Bakos (Mázsás), Major (Moharos). Edző: Antonio Munoz.

Antonio Munoz: - Jól kezdtük a mérkőzést, erre váratlanul egy szöglet utáni hibából gólt kaptunk. A gól után kapkodni kezdtünk, az ellenfelünk egyre bátrabb lett, ennek következtében újabb labdakihozatali hibákat követtünk el, melyeket azonnal megbüntetett az ellenfél, és ezért megérdemelt győzelmet aratott a mai nap rengeteg technikai és taktikai hibát vétő csapatunk ellen.

 

U17

Puskás Akadémia FC - ETO FC 2-0 (0-0)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Rábel.

ETO FC: Sebők – Bíró (Kelemen), Horváth B., Kulcsár, Kráz, Balogh Á., Fekete (Koblinger), Sós (Hancz), Moharos (Ivanicja), Bajtel, Varga O. (Balajthy). Edző: Laczkó János.

Laczkó János: - Végig megfelelő összpontosítással, önbizalommal játszottunk, ráerőltettük az akaratunkat egy erős ellenfélre. Játékunkra, mint a labdakihozataltól a felépítésig sokszor jó megoldásokat alkalmaztunk, viszont a kapura több lövést kellett volna végrehajtanunk. Nem érdemeltünk vereséget, de egy-két figyelmetlenségünket kihasználva, az ellenfelünk megszerezte a három pontot.

 

U16

ETO FC - III. Ker. TVE 2-2 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Mórocz.

ETO FC: Maszlavér - Selyem (Komenda), Mészáros (Koncz), Horváth B., Gönye, Bakó, Herczeg, Babulják (Vukk), Hancz, Póczik (Tollár). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Bakó, Herczeg.

Bognár Zsolt: - Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, és már az 5. percben hátrányba kerültünk, ami miatt sajnos kapkodó lett a játékunk. Örülök neki, hogy már az első félidőben rendezni tudtuk a játékunkat, és több szép támadás vezettünk, de csak kapufákig jutottunk. A második félidővel, ami a játékot illeti, nagyon elégedett vagyok, szépen és felszabadultan játszottunk, megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést, de az utolsó percekben nem koncentráltunk, és több védekezési hibát is elkövetettünk, amit ellenfelünk kihasznált és kiegyenlített. Azt kell, hogy mondjam, igazságos eredmény született. A csapat játékával nagyon elégedett vagyok, amihez gratulálok!

 

U15

Puskás Akadémia FC - ETO FC Győr 0-2 (0-0)

Felcsút, Pancho Aréna. V.: Rózsa.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Koncz, Csiszár, Garai (Gueth), Pénzes, Pálfalvi, Varga Márton (Turcsik), Zója-Katona, Barna (Szerémi), Ilyés (Kovács T.). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Garai, Pénzes.

Máté Győző: - Gratulálok játékosaimnak, örülök a jó teljesítményüknek, nagyszerű győzelmet arattak.

 

U14

ETO FC – Illés Akadémia 0-2 (0-2)

Győr, ETO Park. V.: Mogyorósi.

ETO FC: Szabó K. - Hideg (Méhes), Havasi, Prettenhoffer, Járeb (Csiszár), Lukácsy, Somogyi (Kozák), Algács, Molnár B. (Szabó L.), Farkas D. (Czuppon), Pázmány (Horváth V.). Edző: Tuifel Péter.

Tuifel Péter: - Nem tudtuk megismételni az elmúlt hetek jobb játékát, ami leginkább a bátortalanságunknak volt köszönhető.

 

U13

ZTE FC - ETO FC Győr 2-1

Zalaegerszeg, ZTE Aréna. V.: Egyed.

ETO FC: Almási – Horváth V., Mitring, Csernyi, Pécskai, Lakakisz, Vitális, Ölbei, Czuppon. Cserék: Lengyel, Kiss B., Vasi, Mádi, Béres, Adi, Hernádi, Steszli. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Steszli.

Lakatos Attila: - Hatvanhét percig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, magabiztosan játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát, bár összességében kevesebb helyzetet tudtunk kialakítani az elmúlt hetekhez képes. A mezőnyben nagyon stabilak voltunk, és kevés teret adtunk a ZTE-nek, ezért nagy kár, hogy két szöglet után kapott góllal az utolsó negyedben fordított ellenfelünk. A vereség ellenére minden játékosunknak jár a dicséret, mert végig próbáltunk kezdeményezően, jó játékfelfogással játszani.

 

U12

ZTE - ETO FC Győr 5-0

Zalaegerszeg, Ifjúsági Sportcentrum.

ETO FC: Orbán - Vass, Bognár, Pálla, Schreiber, Mészáros, Hujber, Hardon, Tóth-Ludvai. Cserék: Kocsis, Jakabovits, Omisch-Soós, Szalay. Edző: Mondovics Dávid.

Mondovics Dávid: - Nagyon gyengén és dekoncentráltan játszottunk a focizni kevésbé akaró ellenfelünk ellen. Pontrúgásaikkal teljesen kivégeztek minket, de a játékosokat ismerve, ezután még motiváltabbak lesznek, hogy több ilyen mérkőzésük ne legyen!

 

Leány U19

FC Hatvan – ETO FC Győr 0-1 (0-0)

Hatvan, Népkert Sporttelep. V.: Viktor.

ETO FC: Borok - Szabó F., Smuk, Virág, Szatmári, Süveges, Nagy K. (Kuntzl), Rozs, Hideghéty, Győri (Dombi), Tóth S. (Altrichter). Edző: Süle János.

 Gsz.: Hideghéty.

Süle János: - Védekezésünk rendben volt, ellenfelünk egyszer sem tudott eljutni komoly lehetőségig. Játékfelépítésben szép dolgokat láttam, jól szövögettük az akcióinkat egészen a támadóharmadig, ott viszont türelmetlenek voltunk, többször próbálkoztunk túl távoli, vagy éppen előkészítetlen lövésekkel. A kulcspasszok is vagy rosszul időzítettek, vagy pontatlanok voltak. A győztes gólunk viszont egy nagyszerű kombinációból született, a jövőben ilyenekből kell sokkal több.

 

Leány U17

ETO FC Győr – FC Hatvan 4-3 (2-2)

Győr, ETO Park. V.: Markó.

ETO FC: Kovács L. - Dombi (Kaposi), Halmai, Ézsely (Kuntzl), Farkas L. (Horváth J.), Konrád, Varga V. (Sulyok) Hécz, Hordós (Petrovics), Kovalter, Gyürü-Gehrig (Patyi). Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Kovalter (2), Konrád, Gyürü-Gehrig.

Rácz Zsófia: - Fordulatos mérkőzésen vagyunk túl. Kétszer is hátrányból jöttünk vissza a mérkőzésbe, majd a végén sikerült a győztes találatot is megszerezni. Több fiatalabb játékos is lehetőséget kapott, akik megmutatták, hogy lehet rájuk számítani a jövőben. Gratulálok a lányoknak és az egész stábnak, önbizalommal telve vághatunk neki a felsőháznak!

 

Leány U15

ETO FC Győr – FC Hatvan 1-0 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Mohácsi.

ETO FC: Csóti - Halmai, Kovalter, Szabó (Neskov), Hordós, Böröczky (Krasznai), Ézsely, Flígh (Kéri), Stróbli, Büki (Kristofóri), Domján. Edző: Újvári Krisztina.

Gsz.: Büki.

Újvári Krisztina: - A lányok folyamatos nyomást helyeztek az ellenfélre. Védelmünket teljesen feltoltuk az ellenfél térfelére, így már ott labdát szereztünk, illetve építettünk támadásokat. A második félidőben is mi domináltunk végig. Természetesen az ellenfélnek is voltak szép megmozdulásai, ám ezeket sikeresen blokkoltuk, és kontráztunk. Szépen megjátszottuk a szélességi és mélységi játékokat, sok helyzetünk volt, ám ebből csak egy gólt sikerült szerezni.

További híreink

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára,

Presztízscsata a Sopron ellen

Presztízscsata a Sopron ellen

Utolsó hazai mérkőzésén lép pályára vasárnap 14 órától, az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink az ősi rivális Sopront fogadják az ETO Stadionban, abban a reményben, hogy sikeresen tudnak búcsúzni a szurkolóktól.

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Akadémisták a Nemzeti Színházban

Tegnap este U16-os és U17-es fiú csapataink a Mező Ferenc Program keretén belül Budapesten jártak a Nemzeti Színházban, ahol az Egri csillagok című előadást tekintették meg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink