Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Ukrán fiatalok a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

Tegnap este harminc fiatal ukrán focista érkezett Győrbe Kijevből, akiknek az elkövetkező időszakban a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia vendégei lesznek.

Ukrán fiatalok a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

A fiatal sportolók Győr Megyei Jogú Önkormányzatának segítségével az Olimpiai Sportparkban kerültek elszállásolásra minden igényt kielégítő, jól felszerelt szobákban, ezen felül minden mást, kezdve a napi háromszori étkezéssel, az Akadémia biztosítja számukra.

A 2005-2012 között született focisták két felnőtt kísérőjükkel együtt holnap PCR-tesztelésen vesznek részt, majd mindannyian átesnek egy átfogó orvosi vizsgálaton is. Az Akadémia biztosít a gyerekeknek minden olyan sportfelszerelést és ruházatot, ami az edzésekhez szükséges, emellett igyekszünk majd különböző programokkal is színesíteni a nálunk töltött időt.

– Harminc fiatal focista érkezett hozzánk Kijevből, akiket mindenben támogatni és segíteni fogunk, amíg csak szükséges – mondta Tuboly Frigyes akadémia igazgató. - Ők zömében 14-16 éves fiúk, akiket a háború elől menekítettek Magyarországra. Természetesen kötelességünknek éreztük, hogy befogadjuk őket, és szeretnénk, ha a nálunk töltött idő minél jobban telne, ezért a különböző, színes programlehetőségek mellett megfelelő színvonalú edzéslehetőséget is biztosítunk számukra, hogy hasonlóképpen sportolhassanak, mint korábban hazájukban is tették. Szerencsére van olyan edzőnk, aki beszéli a nyelvüket, így a kommunikáció sem okoz problémát. Mi mindent megteszünk, hogy jól érezzék magukat nálunk, és reméljük, hasznos tudással és jó élményekkel gazdagodnak majd az itt töltött idő alatt.

További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink