Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Hasznos mérkőzés, hibákkal

ETO FC – Tiszakécskei LC 2-3 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Horváth T.

ETO FC: Fadgyas (Pálfi 46’) – Kovács K. (Sipőcz 46’), Csonka (Tullner 60’), Kiss M., Tamás (Szamosi 60’), Toma, Szabó T. (Bagi 46’), Bacsa (Erdei 46’), Berki (Múcska 60’), Vernes (Óvári 46’), Priskin (Klausz M. 60’).

Tiszakécskei LC: Holczer – Benke, Végső, Kiprich, Csáki, Csősz, Lovas, Kosznovszky, Erdei, Marsa, Pál. Cserék: Lovas, Zádori, Gréczi, Halasi. Vezetőedző: Visinka Ede.

Gsz.: Priskin (25’), Berki (47’) ill. Pál A. (45’), Benke (63’), Kosznovszy (66’).

Az első lehetőség csapatunk előtt adódott, amikor a 7. percben egy szép támadás végén Berki készítette le lövésre a labdát Priskinnek, aki egyből tüzelt a hosszú alsó felé, ám Holczer védeni tudott. Négy perccel később Erdei C. lépett ki egyedül és vezette a kapunkra, ám Toma utolérte, és az utolsó pillanatban szerelni tudott. A 17. percben Bacsa visszagurítását Toma kapásból küldte kapura, a vendég kapus magabiztosan hárított. A 25. percben megszereztük a vezetést! Toma jobb oldali beadását Priskin az ötösről lőtte a bal kapufa mellé 1-0. Tíz perccel az első félidő vége előtt előbb vendég helyzet alakult ki, amikor Marsa lövése nem sokkal ment a kapunk mellé, majd Bacsa találta nagy helyzetben magát, elcsavarta a kapus mellett, a bal kapufát találta telibe. Az első játékrész utolsó pillanataiban egyenlített a Tiszakécske. Pál András bal oldalról, kiszorított szögből hatalmas gólt lőtt a hosszú felsőbe 1-1. Két perc telt el a második félidőből, amikor újra sikerült megszerezni a vezetést. Bagi húzta talppal a kilépő Berki elé a labdát, aki tolt rajta egyet, majd nagy erővel a léc alá lőtt 2-1. Újabb két perccel később Erdei szépen verte meg védőjét, majd adott középre, az érkező Óvári kevéssel lőtt a kapu mellé. Az 53. percben Berki ugratta ki Óvárit, aki egy az egyben vitte a vendégek kapujára a labdát, ám lövése elkerülte a kaput. Tíz perccel később Erdei C. beadására Benke érkezett, aki vetődve Pálfi mellett a kapuba juttatta a labdát 2-2. Nem kellett sokat várni az újabb tiszakécskei gólra, Kosznovszky kapott labdát, majd kiszorított szögből a hálóba lőtt 2-3. Az utolsó lehetőség a Tiszakécske előtt adódott, Gréczi szerzett labdát a saját térfelén, amivel egészen a kapunkig futott, ám lövését Pálfi védeni tudta.

Klausz László: - Ismét egy hasznos felkészülési mérkőzésen vagyunk túl, ahol előjöttek azok a hibák, amiket a bajnoki rajtig mindenképp ki szeretnénk javítani. Dolgozunk tovább, szerencsére pár nap múlva itt az újabb meccs, ami egy komoly erőfelmérő lesz a csapatnak.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink