Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Az első felkészülési mérkőzés

Első felkészülési mérkőzésére készül az NB III-ban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a ZTE második csapatával találkoznak, szerdán 12 órától Zalaegerszegen.

Az első felkészülési mérkőzés

A kemény edzések mellett lejátssza első felkészülési mérkőzését a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia is. A csapat kerete változott a télen, voltak távozók, és többen is felkerültek az utánpótlásból, akik tavasszal már a felnőtt futballban edződhetnek. Fiataljaink előreláthatólag hat edzőmeccset játszanak, az elsőt szerdán, 12 órától Zalaegerszegen, a ZTE második csapata ellen. Király József edző bízik benne, hogy jó mérkőzést játszik a két csapat, amely a felkészülés szempontjából nagyon fontos.

- Elégedett vagyok a játékosok munkájával, keményem dolgoznak amióta megkezdtük a felkészülést – kezdte Király József. – Változott a keretünk a télen, több tehetséges fiatal játékos csatlakozott hozzánk az utánpótlásból, akik nagy erősségei lehetnek az ETO-nak a jövőben. Örülünk, hogy végre mérkőzést játszhatunk, ráadásul egy erős ellenféllel szemben lépünk pályára. Szeretnénk egy jó meccset játszani, ahol mindenki meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink