Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Hétközi gyakorlás a Tiszakécske ellen

Hétközi edzőmérkőzést játszik az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese harmadik felkészülési találkozóján lép pályára, ezúttal a Tiszakécske gárdáját fogadja szerdán 11 órától, az ETO Park műfüves pályáján.

Hétközi gyakorlás a Tiszakécske ellen

Múlt szombaton a Szolnok csapatával találkozott az ETO FC felkészülési mérkőzés keretében. Azon a mérkőzésen csapatunk 5-2-es győzelmet aratott, szép gólokat szerezve, és sok fiatalt szerepeltetve, akik meggyőző teljesítményt nyújtottak a rutinos labdarúgókkal együtt. Ezúttal, szerdán, a szintén másodosztályú Tiszakécskével találkozik Klausz László együttese, ahol ugyanazzal a céllal lép pályára a csapat, mint eddig, mindenki megkapja a kellő meccsterhelést, és már teljes gőzzel a szezon első mérkőzésére koncentrálnak a futballisták.

- Továbbra is megfelelő ütemben halad a felkészülésünk, a játékosok jó munkát végeznek – kezdte Klausz László. - Az előző mérkőzéssel elégedett vagyok, sikerült szép gólokkal nyernünk, és a fiatalok, ahogy az edzéseken, itt is bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Szerdán újra egy velünk azonos bajnokságban szereplő csapattal találkozunk, szeretnénk egy jó mérkőzést játszani, és kihozni belőle a maximumot, mivel a bajnoki rajt már itt van a nyakunkon.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink