Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tillinger Dórára műtét vár

A tavalyi év végén súlyos sérülést szenvedett az ETO FC Győr NB I-es női csapatának játékosa, Tillinger Dóra. A védő jelenleg a műtétre vár, és bízik benne, hogy minél előbb újra a csapat segítségére lehet.

Tillinger Dórára műtét vár

Az őszi szezon legvégén, edzés közben, egy irányváltás után reccsenést hallott a térdében Tillinger Dóra, majd abba is kellett hagynia a tréninget. Sajnálatos módon a vizsgálatok kimutatták, hogy a játékos elülső keresztszalag szakadást szenvedett a térdében, ami miatt hosszú kihagyás vár rá. Februárban átesik Győrben a műtéten, és ezután kezdetét veszi a rehabilitáció. Tillinger reményei szerint minél előbb társaival készülhet, és a jövőben együtt érhetnek el nagy sikereket.

- Edzés közben, egy irányváltás alkalmával történt a baj – kezdte Tillinger Dóra. – A vizsgálatok kimutatták, hogy sajnos elszakadt az elülső keresztszalagom, tehát komoly a sérülés. Szerencsére azóta jobban vagyok, sok erőt ad a csapattársaim szeretete, rengeteg bíztatnak, és mindenki mellettem áll, igaz ez a lányokon kívül a vezetőségre is. Február 24-én Győrben fognak megműteni, ezután két hét mankózás vár rám, majd kezdetét veszi a rehabilitáció. Fokozatosan terhelhetem majd újra a térdem, emiatt nem aggódom, mivel az ETO-nál minden feltétel adott a profi munkához, tehát biztos vagyok benne, hogy a remek szakembereknek és gépeknek köszönhetően újra a régi lesz a lábam. Ezt a szezont sajnos már teljes egészében ki kell hagynom, ám reményeim szerint augusztusra százszázalékos állapotban leszek, az új szezont már szeretném a csapattal kezdeni. Bízom benne, a csapat jól fog szerepelni a bajnokságban, a felépülés is könnyebb lenne egy szép éremmel a nyakamban. Képesnek tartom erre a lányokat, amiben csak tudok, én is a segítségükre leszek.

További híreink

Pályán a kislányok is!

Pályán a kislányok is!

Új edzőkkel kezdték meg a felkészülést az ETO FC Győr női csapatának legkisebb korosztályai.

ETO FC Győr Női NB I hazai gólok

ETO FC Győr Női NB I hazai gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait!⚽ Felnőtt csapataink videós gólösszefoglalóinak zárásaként női NB I-es csapatunk hazai pályán lőtt góljait gyűjtöttük össze, melyek az alábbi videóban tekinthetők meg!

ETO FC Győr Női NB I idegenbeli gólok

ETO FC Győr Női NB I idegenbeli gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! A mai napon női NB I-es csapatunk idegenben lőtt góljait gyűjtöttük össze, melyek az alábbi videóban tekinthetők meg!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink