Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-sok a Puskás musicalen

Csütörtökön este, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának meghívásából – több más labdarúgó klubbal együtt – az ETO FC utánpótlás labdarúgói és vezetői a Nemzeti Színházban tekinthették meg a Puskás, a musical című előadást, melyben több játékosunk is szerepet kapott.

ETO-sok a Puskás musicalen

A helyszínen tekintette meg az előadást leány U17-es csapatunk vezetőedzője, Rácz Zsófia, aki maga is nagy nemzetközi futball tapasztalattal bír.

Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy ott lehettünk az előadáson, több más egyesülettel együtt – mondta Rácz Zsófia. – Az egész ETO-utánpótlás szekció örült a meghívásnak, mindenkinek nagyon tetszett. Jó volt viszont látni egy ilyen legendának az életét, hogy milyen nehézségekkel kellett megküzdenie, illetve, hogy egy kispesti srácból hogyan lett a világ egyik legjobb játékosa. Hatalmas élményekkel gazdagodtunk, és köszönjük a meghívást!

Máté Győző, az U15-ös korosztály vezetőedzője is csak pozitívan tud beszélni a csütörtök estéről.

Csapatommal már korábban is szerettünk volna eljutni egy összetartó programra, erre pedig ideális volt a csütörtök esti előadás – kezdte Máté Győző. – Korábban már volt szerencsém megnézni a darabot, nekem már akkor nagyon megtetszett, és azt gondolom, jó, ha a játékosok tisztában vannak a magyar labdarúgás történelmével. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek tetszett az előadás, emellett egy olyan összekovácsoló ereje is volt a programnak, ami a későbbiekben a csapategység fejlődését is segítheti.

Köszönjük szépen a meghívást, az előadás hatalmas élményt nyújtott fiatal játékosainknak és az akadémia szakmai stábjának egyaránt!

Fotók: gyorplusz.hu

További híreink

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle
Az első felkészülési mérkőzés

Az első felkészülési mérkőzés

Első felkészülési mérkőzésére készül az NB III-ban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a ZTE második csapatával találkoznak, szerdán 12 órától Zalaegerszegen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink