Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Újabb erőpróba a Szolnok ellen

Második felkészülési mérkőzésére készül az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. A múlt heti, Mosonmagyaróvár elleni találkozó után, ezúttal a szintén másodosztályú Szolnoki MÁV FC lesz az ellenfél, szombaton 13 órától.

Újabb erőpróba a Szolnok ellen

Továbbra is kemény munka folyik az ETO FC csapatánál. Klausz László együttese az edzések mellett ismét felkészülési mérkőzésen lép pályára, a Mosonmagyaróvár után ezúttal a Szolnoki MÁV FC látogat az ETO Parkba. Mindkét együttes az NB II-ben szerepel, így ez egy remek erőpróba lesz a bajnokság folytatásához közeledve a csapatnak. Minden bizonnyal ezúttal is mindenki megkapja a kellő meccsterhelést, és várhatóan ismét szerepet kapnak a találkozón fiatal futballisták is. A vezetőedző elégedett az eddig elvégzett munkával, és kíváncsian várja a hétvégi összecsapást.

- Továbbra is megfelelően halad a felkészülésünk, jó munkát végeznek a játékosok – kezdte Klausz László. – Komoly megmérettetés előtt állunk, ismerjük a Szolnokot, bízom benne, hogy egy jó mérkőzést játszunk ellenük. Sajnos vannak sérültjeink, akik nem tudnak pályára lépni, ám a fiatalok, mivel jól teljesítettek az elmúlt időszakban, ezúttal i meg fogják kapni a lehetőség, hogy bizonyítsanak.  

További híreink

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle
Az első felkészülési mérkőzés

Az első felkészülési mérkőzés

Első felkészülési mérkőzésére készül az NB III-ban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a ZTE második csapatával találkoznak, szerdán 12 órától Zalaegerszegen.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink