Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Tullner bemutatkozott a felnőttek között

Újabb fiatal játékos mutatkozott be az ETO FC felnőttcsapatában. Tullner Péter személyében az U19-es gárda védője kapott szerepet múlt szombaton a Mosonmagyaróvár elleni felkészülési mérkőzés második félidejében, ahol az ifjú játékos remekül helyt állt.

Tullner bemutatkozott a felnőttek között

Klausz László több fiatalnak is játéklehetőséget biztosított a felkészülési időszak első edzőmérkőzésén, a Credobus Mosonmagyaróvár ellen. Első alkalommal szerepelt az NB II-es csapatban Tullner Péter, az U19-es együttes győri születésű belső védője. A még csak 17 esztendős játékos a második negyvenöt percben volt a pályán, ami alatt megbízható teljesítményt nyújtott. Ahogy korábban Hannich Péter sportigazgató már elmondta, több fiatal is rendszeres játéklehetőséghez fog jutni az NB III-as csapatban, hogy minél előbb hozzászokjanak a felnőtt futballhoz, köztük Tullner, ám addig is továbbra is keményen készül, hogy ha újra pályára lép az első csapatban, jó játékkal tudjon bizonyítani.

- Egyértelműen nagyszerű élmény volt, hogy fent lehettem az első csapatban, és hogy játéklehetőséget kaptam – kezdte Tullner Péter. – Nagyon jól éreztem magam a pályán, segített mindenki, jó közösség van csapaton belül, emellett úgy gondolom, hogy jól sikerült a bemutatkozásom. Mindenképpen szeretnék minél előbb felkerülni a felnőttcsapat keretébe, amiért mindent meg is fogok tenni az NB III-as gárdában, hiszen a tavaszt már velük kezdem meg. Először itt szeretném beverekedni magam a kezdőcsapatba, minél jobb teljesítménnyel és edzésmunkával kiemelkedni, később pedig beintegrálódni az NB II-es együttesbe.

További híreink

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a szintén NB III-as Zalaegerszeg második csapatával találkoztak, és magabiztosan győztek 4-0-ra, többek között Farkas Balázs duplájának, és a tizenöt esztendős Vidnyánszky Mátyás góljának köszönhetően.

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink