Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Pályán a kislányok is!

Új edzőkkel kezdték meg a felkészülést az ETO FC Győr női csapatának legkisebb korosztályai.

Pályán a kislányok is!

A téli időszakban, a műfüves kisteremben, minden kedden és csütörtökön, 16 és 19 óra között, Keglovich Ferenc és Vadász Viktor edzők szakmai irányítása mellett edzhetnek, fejlődhetnek az U7-U9-U11-es korosztály tagjai. A klubnál, ezen időpontokban, továbbra is várják a labdarúgás iránt érdeklődő, magukban tehetséget érző kislányok jelentkezését.

Az ETO-nál egyébként folyamatosan tartják a kapcsolatot a győri Ovifoci klub vezetőivel, akiknek a tájékoztatása szerint, a város óvodáiban jelenleg több, mint száz kislány vesz részt szervezett foglalkozásokon. Közülük lehet majd kiválasztani a klub szakembereinek a legügyesebbeket, akik ősztől immáron iskolásként csatlakozhatnak a zöld-fehérek női együtteséhez.

További híreink

ETO FC Győr Női NB I hazai gólok

ETO FC Győr Női NB I hazai gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait!⚽ Felnőtt csapataink videós gólösszefoglalóinak zárásaként női NB I-es csapatunk hazai pályán lőtt góljait gyűjtöttük össze, melyek az alábbi videóban tekinthetők meg!

ETO FC Győr Női NB I idegenbeli gólok

ETO FC Győr Női NB I idegenbeli gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! A mai napon női NB I-es csapatunk idegenben lőtt góljait gyűjtöttük össze, melyek az alábbi videóban tekinthetők meg!

Sérülés után házi gólkirály

Sérülés után házi gólkirály

Tiffany Cameron a szezon elején érkezett Győrbe a Ferencvárostól, és az őszi idény során sérülése ellenére azonnal sikerült a házi góllövő lista élére ugrania. A villámgyors és kreatív támadó nagyon jól érzi magát az ETO-nál, a tavaszi szezonban pedig szeretné még magasabbra rakni a lécet.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink