Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Szombaton rajt a műfüvön: ETO-MTE

A felkészülési időszak első hetének végéhez közeledik az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese kemény napokon van túl, melyet szombaton a harmadosztályú Mosonmagyaróvár elleni mérkőzéssel zár le. A találkozót 11 órától rendezik az ETO Park műfüves pályáján.

Szombaton rajt a műfüvön: ETO-MTE

Január 3-án, hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az ETO FC. A játékosok felméréssel és élettani vizsgálatokkal kezdték a hetet, majd ezután belevetették magukat a kemény munkába. Klausz László és stábja nem lehet elégedetlen a csapattal, ugyanis a futballisták jó állapotban tértek vissza a szabadságról. A bajnokság január 30-án kezdődik, így túl sok idő nincs a rajtig, ezáltal már az első hét végén felkészülési mérkőzésen lépnek pályára Priskinék. Szombaton 11 órától a harmadosztályú Mosonmagyaróvár lesz az ellenfél, ahol a vezetőedző minden bizonnyal az összes játékosnak megadja a lehetőséget a bizonyításra, és mindenki megkapja majd a megfelelő terhelést.

- Úgy érzem, a felkészülés első hete jól telt – kezdte Klausz László. – Kegyes volt hozzánk az időjárás, tudtuk a füves pályát használni, így ideálisak voltak a körülmények. Sajnos ez a helyzet a hétvégére megváltozik, az MTE ellen műfüvön kell játszanunk, ami nem túl jó, de bízom benne, hogy nem lesz semmi probléma. Jövő hétre ismét jobb időre számítunk, talán vissza tudunk menni fűre, és folytatjuk tovább a munkát. Szombaton bízom benne, hogy jó és hasznos mérkőzést tudunk játszani az NB III egyik meghatározó együttese ellen.  

További híreink

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a szintén NB III-as Zalaegerszeg második csapatával találkoztak, és magabiztosan győztek 4-0-ra, többek között Farkas Balázs duplájának, és a tizenöt esztendős Vidnyánszky Mátyás góljának köszönhetően.

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink