Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Elkezdik a felkészülést az NB III-as akadémistáink is

A hét közepétől megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az NB III-ban szereplő ETO Akadémia is. Fiataljaink a bajnoki rajtig előreláthatóan hat edzőmérkőzésen lépnek pályára, ahol Király József edző és stábja újabb, az akadémiáról érkező fiatalokat tehet próbára, és építhet be a csapatba.

Elkezdik a felkészülést az NB III-as akadémistáink is

Csütörtökön megkezdi a felkészülést a bajnokság tavaszi idényére a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. Király József együttese december 4-én lépett pályára utoljára, akkor a Tatabánya vendégszerepelt az ETO Parkban, és végeztek 1-1-es döntetlenre a csapatok. Annak a mérkőzésének a végeredményétől függetlenül már a találkozó előtt biztos volt, hogy akadémistáink a 4. helyen várhatják a folytatást. A bajnokság előtt az volt a gárda célkitűzése, hogy a tavaszi szezonra sikerüljön annyi pontot szerezni, hogy az idény második felében folyamatosan lehessen újabb fiatalokat beépíteni a csapatba, ezáltal hozzászoktatni őket a felnőtt futballhoz. Az ETO Akadémia előreláthatóan hat felkészülési mérkőzést játszik, ahol az utánpótlás-játékosok bizonyíthatják, hogy lehet rájuk számítani a szezon során is.

Az ETO Akadémia tervezett felkészülési mérkőzései:

2022. január 19. szerda ZTE II. – ETO Akadémia

2022. január 22. szombat ETO Akadémia – Ménfőcsanak

2022. január 25. kedd ETO Akadémia – Illés Akadémia U19

2022. január 29. szombat Pénzügyőr – ETO Akadémia

2022. február 2. szerda Ferencváros II. – ETO Akadémia

2022. február 5. szombat SC Sopron – ETO Akadémia

A pontos kezdési időpontról az adott mérkőzések előtt tájékoztatjuk kedves Szurkolóinkat!

További híreink

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a szintén NB III-as Zalaegerszeg második csapatával találkoztak, és magabiztosan győztek 4-0-ra, többek között Farkas Balázs duplájának, és a tizenöt esztendős Vidnyánszky Mátyás góljának köszönhetően.

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink