Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

A WKW Hungaria Kft. 2021. december 31-i hatállyal megszüntette szponzorációs és reklámszerződését az ETO Futball Kft-vel.

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

A WKW Hungaria Kft. 2021. december 31-i hatállyal megszüntette szponzorációs és reklámszerződését az ETO Futball Kft-vel. Ennek következtében a tavaszi szezontól az ETO NB II-es férfi felnőtt csapata ETO FC indulási néven folytatja a Merkantil Bank Ligát és a Mol Magyar Kupát. Ezúton is köszönjük a WKW Hungariának a közel öt éves támogatást, és további sok sikert kívánunk nekik az üzleti életben!

További híreink

Tímár Krisztián az ETO FC új vezetőedzője

Tímár Krisztián az ETO FC új vezetőedzője

Korábbi válogatott labdarúgó, Tímár Krisztián lett az ETO FC új vezetőedzője. A 42 esztendős tréner, aki legutóbb a magyar U19-es labdarúgó válogatott szövetségi edzőjeként tevékenykedett, most kétéves szerződést kötött klubunkkal.

Több poszton is bevethető játékos a második érkező

Több poszton is bevethető játékos a második érkező

Kiss Balázs személyében több poszton is bevethető labdarúgót szerződtetett az ETO FC. A 23 esztendős játékos Siófokról teszi át székhelyét Győrbe, ahol szeretné alapemberként segíteni céljai elérésében az együttest.

Klausz Lászlót a klub felmentette a munkavégzés alól

Klausz Lászlót a klub felmentette a munkavégzés alól

A tegnap nyilvánosságra került események következtében a klubvezetés és a vezetőedző közötti bizalom visszafordíthatatlanul megromlott, így Klausz Lászlót azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól, ennek értelmében mai naptól már nem látja el a felnőtt csapat vezetőedzői feladatait.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink