Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Edzések és felkészülési mérkőzések futószalagon

Megkezdte a felkészülést a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata a bajnokság tavaszi szezonjára. Klausz László vezetőedző játékosai hétfőn délelőtt találkoztak egymással, majd felmérésekkel vágtak bele a munkába.

Edzések és felkészülési mérkőzések futószalagon

Január 3-án megkezdte a felkészülést a bajnokságra az ETO FC. A csapat legutóbb december 12-én, Tiszakécskén lépett pályára, ami után nem sok ideje volt az újrakezdésig, hiszen január 31-én már bajnoki meccsen kell pályára lépni a Szombathelyi Haladás ellen. A tiszakécskei mérkőzés után kötelezően pihenőre vonultak a játékosok, majd ezután otthon kellett elvégezniük a szakmai stáb által előírt házi feladatot. Hétfőn délelőtt mérésekkel kezdődött a munka, majd az úgynevezett yo-yo teszt segítségével kapott információt a stáb a játékosok aktuális állapotáról. A hét hátralévő részében az edzések mellett átesnek a labdarúgók az ilyenkor szokásos élettani vizsgálatokon is, majd szombaton máris felkészülési mérkőzést játszik a csapat, ahol a harmadosztályú Credobus Mosonmagyaróvár lesz az ellenfél az ETO Parkban.

További felkészülési mérkőzések a bajnoki rajtig:

2022. január 8., szombat, 11 óra: WKW ETO FC Győr – Credobus Mosonmagyaróvár

2022. január 15., szombat, 11 óra: WKW ETO FC Győr – Szolnoki MÁV FC

2022. január 19., szerda, WKW ETO: FC Győr – Tiszakécskei LC

2022. január 22., szombat: WKW ETO FC Győr – Rapid Wien II.

2022. január 30., vasárnap, 17 óra: WKW ETO FC Győr – Szombathelyi Haladás (21. forduló)

A pontos kezdési időpontról az adott mérkőzések előtt tájékoztatjuk kedves Szurkolóinkat!

További híreink

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a szintén NB III-as Zalaegerszeg második csapatával találkoztak, és magabiztosan győztek 4-0-ra, többek között Farkas Balázs duplájának, és a tizenöt esztendős Vidnyánszky Mátyás góljának köszönhetően.

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink