Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Koccintás után felkészülés!

Január 3-án megkezdi a felkészülést a tavaszi szezonra a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Sűrű program vár a játékosokra, hiszen január 31-én már bajnoki mérkőzésen kell pályára lépniük.

Koccintás után felkészülés!

Végéhez közeledik a téli szünet az ETO FC játékosai számára, ugyanis január 3-án már edzésre kell jelentkezniük Priskinéknek. Együttesünk kemény felkészülés elé néz, hiszen rövid idő van csak a munkára, mivel január utolsó napján már bajnoki mérkőzésen kell pályára lépniük. Hannich Péter sportigazgató várja már a tavaszi idény kezdetét, addig viszont a szakmai stábbal azon dolgoznak, hogy a nyitányra a lehető legjobb állapotba kerüljön a csapat. Ennek érdekében hazai környezetben hétfőn már bele is vágnak a felkészülésbe.

- December 12-én volt az utolsó bajnoki találkozónk, ami után mindenki szabadságra ment – kezdte Hannich Péter. – Az első hét-tíz napra teljes passzív pihenést kértünk a játékosoktól, utána pedig, december 20-tól, minden második napra futóprogram volt előírva a játékosok számára. Január 3-án fogunk találkozni először, ekkor pedig vissza is tudjuk kontrollálni a „házi feladatot”, képet kapunk róla, hogy milyen állapotban vannak a labdarúgók. Mivel rövid a felkészülési időszak, hiszen január végén már bajnoki mérkőzést rendeznek, ezért január 8-án le is játsszuk első felkészülési mérkőzésünket a Mosonmagyaróvár ellen, ezután pedig még három edzőmeccset játszunk, amelyekre az ellenfelek már megvannak. A keretben idáig annyi változás van, hogy Tony Kanalost szeretnénk kölcsönadni a több játéklehetőség érdekében, emellett pedig van még két-három játékosunk, akiket hasonlóképp szeretnénk kölcsönadni más egyesületnek, esetleg játékoscsere keretében kicserélni olyan klubbal, ahol több lehetőséghez jutnak. Az NB III-as csapatból Erdei Milán, Pereira Americo és Múcska Viktor felkerül a felnőtt gárdához, velük fognak készülni. Az akadémiai csapatba pedig a 2004-es születésű játékosok közül Deákovits Richárd, Tullner Péter, Tóth Rajmund és Urblík Norbert fog felkerülni. Nagyon fontos lesz, hogy ezek a játékosok felnőtt bajnokságban játszanak, beépüljenek, hiszen a következő évtől pedig már az első csapat keretébe szeretnénk beépíteni őket.  

További híreink

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Tizenöt éves gólszerző az akadémiai csapatban

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a harmadosztályban szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a szintén NB III-as Zalaegerszeg második csapatával találkoztak, és magabiztosan győztek 4-0-ra, többek között Farkas Balázs duplájának, és a tizenöt esztendős Vidnyánszky Mátyás góljának köszönhetően.

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Hasznos mérkőzés, hibákkal

Harmadik felkészülési mérkőzésén lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese ismét egy másodosztályú csapattal találkozott, ezúttal a Tiszakécske volt az ellenfél.

Barátját gyászolja az ETO legendája-Kisalföld lapszemle

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink