Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO Akadémia idegenbeli gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! A következő napokban sorra vesszük csapataink idegenbeli és hazai találatait, kezdjük a sort az ETO Akadémia idegenben lőtt góljaival!

ETO Akadémia idegenbeli gólok

Az NB III-as ETO Akadémia idegenben lőtt góljai megtekinthetők az alábbi videóban: 

A 2021-es őszi szezon idegenbeli góljai - ETO Akadémia - YouTube

Jó szórakozást!

További híreink

Pihenőn az utánpótlás is

Pihenőn az utánpótlás is

Véget ért a 2021/2022-es bajnoki esztendő az utánpótlás-korosztályaink számára. Fiataljaink június 14-én fejezték be a szezont, akik korosztályonként megtartották az ilyenkor szokásos évzáróikat. Most a pihenésé lesz a főszerep, ám július 18-án már kezdődik is a felkészülés a következő szezonra, az U12 és U19 közötti korosztályok ugyanis ekkor találkoznak először, míg a kisebbek augusztus 1-én kezdik meg az edzéseket. Jó pihenést és feltöltődést kívánunk!

Élen a sportban, élen a tanulásban – az év játékosai

Élen a sportban, élen a tanulásban – az év játékosai

Sportfelszereléseket biztosító partnerünk, az 11teamsports és a STABILO közös kampányának köszönhetően az U8, U9 és U10-es korosztályok 2021/2022-es szezon során legjobban teljesítő játékosát díjazták közös ajándékcsomaggal. Lássuk, kik lettek az év játékosai!

Élen a sportban, élen a tanulásban

Élen a sportban, élen a tanulásban

Sportfelszereléseket biztosító partnerünk, az 11teamsports és a STABILO közös kampányának köszönhetően az U8, U9 és U10-es korosztályok 2021/2022-es szezon során legjobban teljesítő játékosát díjazzák közös ajándékcsomaggal.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink