Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Csonkáék teljes sikerrel zártak

Győzelemmel zárta a 2021-es esztendőt a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk a tavaszi szezonból előrehozott mérkőzésen tudott nyerni Tiszakécskén 1-0-ra, Vernes Richárd bombagóljának köszönhetően.

Csonkáék teljes sikerrel zártak

Egy remek formában lévő Tiszakécskéhez látogatott csapatunk múlt vasárnap. Nem ígérkezett könnyű kilencven percnek, hiszen a Tiszakécske az utóbbi időben legyőzte többek között a Vasas, a Kecskemét és a PMFC együttesét is. Remekül kezdtük a találkozót, az első perctől kezdve sikerült az ellenfélre erőltetni akaratunkat, ami a 28. percben góllá is érett, Vernes Richárd lőtt a hazai kapu bal felső sarkába. A második félidőben már veszélyesebben futballozott a Kécske, ám a védelmünk állta a sarat, így kapott gól nélkül sikerült lehozni a találkozót, ami köszönhető többek között a sérüléséből való visszatérés után egyre jobb formában futballozó Csonka Bonifácnak is.

- Az időjárás rányomta a bélyegét a mérkőzésre, küzdöttünk rendesen a hideggel és a széllel – kezdte Csonka Bonifác. – Ezáltal sajnos nem is volt annyira jó a játék, habár a dorogi kilencven percnél lényegesen jobb volt. Ettől függetlenül, úgy gondolom, mi egészen jól alkalmazkodtunk a körülményekhez, megtartottuk a labdákat, és csapatszinten az ellenfél fölé kerekedtünk. Sejteni lehetett, hogy egy gól fog dönteni, és szerencsére ebből mi jöttünk ki jól. A második félidőben hamarabb is eldönthettük volna a meccset, ez sajnos nem sikerült, de a védekezést jól megoldottuk, és a végén Fadgyas hatalmas bravúrjának köszönhetően miénk lett a három pont.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink