Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Véget ért minden korosztályunk számára a 2021-es esztendő, jó pihenést és sikeres folytatást kívánunk minden játékosunknak!

Utánpótlás-híradó

U13

Király SE - ETO FC Győr 0-0

Szombathely, Király sportközpont. V.: Szabó C.

ETO FC: Almási - Horváth V., Mádi, Csernyi Pécskai, Hernádi, Lakakisz, Czuppon, Steszli. Cserék: Lengyel, Mitring, Kiss B, Béres, Adi M, Ölbei, Kovács B.

Lakatos Attila: - A fiúk mindent megtettek a győztes gólért, de a támadóharmad lassú döntései, gyenge technikai kivitelezései miatt nem tudtuk feltörni a lelkesen védekező ellenfelünk kapuját.

 

U12

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 5-0

Győr, ETO Park. V.: Füredi.

ETO FC: Burján - Vasi, Vitális, Bognár, Schreiber, Kocsis, Mészáros, Hujber, Tóth-Ludvai. Cserék: Vass, Schmuck, Szalay.

Gsz.: Tóth-Ludvai (2), Hujber (2), Mészáros.

Mondovics Dávid: - Az év utolsó mérkőzésén is száztíz százalékot tettek bele a mérkőzésbe a játékosok, aminek ismét meglett az eredménye! Szép gólokkal és hatékony, jó játékkal zártuk a félévet. Szeretnék gratulálni az egész csapatnak a hibátlan őszért, keményen megküzdöttek a sikerekért, de ami még fontosabb, hogy napról napra fejlődnek a srácok egyénileg és csapatszinten is!

 

Leány U11

Torna – Budaörs

ETO FC – Tolna 5-0

UTE – ETO FC 0-3

ETO – Eger 3-0

Jászberény – ETO FC 0-4

ETO FC – Budaörs 1-2

Tóth Alexandra, edző: - A legfiatalabb csapattal vettünk részt a tornán, a lányok nem ijedtek meg senkitől, és nagyon szép játékot mutattak be a náluk idősebb csapatokkal szemben is. Gratulálunk a lányoknak!

További híreink

ETO Akadémia hazai gólok

ETO Akadémia hazai gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! Folytassuk a sort az ETO Akadémia hazai találataival!

ETO Akadémia idegenbeli gólok

ETO Akadémia idegenbeli gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! A következő napokban sorra vesszük csapataink idegenbeli és hazai találatait, kezdjük a sort az ETO Akadémia idegenben lőtt góljaival!

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián 2021-ben új szakmai igazgató koordinálásával, nemzetközi edzésmódszerekkel folytatódott a munka, és nyugodtan mondhatjuk, hogy eredményesen zárult az év. Karácsony közeledtével Tuboly Frigyes, Akadémia igazgató és Hector Martinez Quijeiro, Akadémia szakmai igazgató is elégedetten nyugtázta csapataink idei teljesítményét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink