Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Évzárás Tiszakécskén

A Merkantil Bank Liga idei utolsó, már tavaszról előrehozott fordulóját rendezik hétvégén, ahol a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Tiszakécskére látogat, és vasárnap 13 órától lép pályára. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Évzárás Tiszakécskén

Utoljára lép pályára a 2021-es naptári évben az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Az előző fordulóban együttesünk Dorogon vendégszerepelt, ahol egy nagyon rossz talajon, hóban kellett lejátszani a mérkőzést, és amit sikerült 1-0-ra megnyerni, ezzel megtörni egy hosszú és rossz szériát a Dorog ellen. Ezen a hétvégén sem lehet más célja a csapatnak, mint elhozni a három pontot Tiszakécskéről, és szépen búcsúztatni az esztendőt. A másodosztály újonca eddigi tizenkilenc mérkőzéséből négyet nyert meg, háromszor játszott döntetlent, és tizenkét alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött tizenöt pontjával a tabella utolsó, 20. helyét foglalja el. Ettől függetlenül nem lehet félvállról venni a találkozót, ugyanis a Tiszakécske jó formának örvend, utolsó hat mérkőzésén tizenhárom pontot gyűjtött, ahol többek között legyőzte a Vasas és a Kecskemét gárdáját is. Legutóbb a Tiszakécskével az első fordulóban találkoztunk, akkor az ETO Stadionban Bacsa Patrik góljának köszönhetően 1-0-ra győzni tudtunk. Klausz László vezetőedző vasárnap is azt a hozzáállást várja el csapatától, mint amit mutatott múlt héten a Dorog otthonában is.

- A legutóbbi, Dorog elleni mérkőzésen, amit mindenféleképp értékelni tudtam, az a küzdőszellem és a párharcok megnyerése – kezdte Klausz László. – Ez nagyon tetszett a csapattól, és végül egy átlövéssel meg is tudtuk nyerni a találkozót. Most hétvégén, a Tiszakécske ellen remélem, hogy a pálya rendbe lesz, és egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Ellenfelünk nagyon jó formában van, stabilan védekeznek, abból próbálnak kontrajátékot játszani. Természetesen számunkra is nagyon fontos ez a mérkőzés, mindenki maximálisan koncentrált, hogy ezt az utolsó kilencven percet is pontokkal tudjuk lehozni.  

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink