Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Évzárás Tiszakécskén

A Merkantil Bank Liga idei utolsó, már tavaszról előrehozott fordulóját rendezik hétvégén, ahol a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata Tiszakécskére látogat, és vasárnap 13 órától lép pályára. (A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!)

Évzárás Tiszakécskén

Utoljára lép pályára a 2021-es naptári évben az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Az előző fordulóban együttesünk Dorogon vendégszerepelt, ahol egy nagyon rossz talajon, hóban kellett lejátszani a mérkőzést, és amit sikerült 1-0-ra megnyerni, ezzel megtörni egy hosszú és rossz szériát a Dorog ellen. Ezen a hétvégén sem lehet más célja a csapatnak, mint elhozni a három pontot Tiszakécskéről, és szépen búcsúztatni az esztendőt. A másodosztály újonca eddigi tizenkilenc mérkőzéséből négyet nyert meg, háromszor játszott döntetlent, és tizenkét alkalommal szenvedett vereséget. Az így begyűjtött tizenöt pontjával a tabella utolsó, 20. helyét foglalja el. Ettől függetlenül nem lehet félvállról venni a találkozót, ugyanis a Tiszakécske jó formának örvend, utolsó hat mérkőzésén tizenhárom pontot gyűjtött, ahol többek között legyőzte a Vasas és a Kecskemét gárdáját is. Legutóbb a Tiszakécskével az első fordulóban találkoztunk, akkor az ETO Stadionban Bacsa Patrik góljának köszönhetően 1-0-ra győzni tudtunk. Klausz László vezetőedző vasárnap is azt a hozzáállást várja el csapatától, mint amit mutatott múlt héten a Dorog otthonában is.

- A legutóbbi, Dorog elleni mérkőzésen, amit mindenféleképp értékelni tudtam, az a küzdőszellem és a párharcok megnyerése – kezdte Klausz László. – Ez nagyon tetszett a csapattól, és végül egy átlövéssel meg is tudtuk nyerni a találkozót. Most hétvégén, a Tiszakécske ellen remélem, hogy a pálya rendbe lesz, és egy nagyon kemény mérkőzésre számítok. Ellenfelünk nagyon jó formában van, stabilan védekeznek, abból próbálnak kontrajátékot játszani. Természetesen számunkra is nagyon fontos ez a mérkőzés, mindenki maximálisan koncentrált, hogy ezt az utolsó kilencven percet is pontokkal tudjuk lehozni.  

További híreink

Akár másképp is alakulhatott volna

Akár másképp is alakulhatott volna

Az elmúlt évhez hasonlóan ismét bajnoki döntőbe jutott az ETO FC női labdarúgócsapata. A finálé első összecsapásán együttesünk közel állt a meglepetéseredmény eléréséhez, de néhány vitatható ítélet után a győri zöld-fehérek végül vesztesen hagyták el a Groupama Arénát.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

A Simple Női Liga bajnoki döntőjének első összecsapásán a Ferencváros vendégeként lépett pályára az ETO FC. A két győzelemig zajló párharc első felvonásán csapatunk 1-0 arányú vereséget szenvedett.

Emlékezetes szezonzáró

Emlékezetes szezonzáró

A hétvégi zárófordulóban NB II-es csapatunk döntetlent ért el a Csákvár ellen. A találkozó nem csak azért marad emlékezetes, mert Priskin Tamás a klub legendája utoljára lépett pályára zöld-fehérben, hanem mert egy új név került fel az ETO gólszerzőinek hosszú listájára.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink