Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Évzáró és díjátadó az Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia legjobbjait díjazták pénteken délután az ETO Park Hotelben, és egyben diákjaink lezárták a 2021-es évet is.

Évzáró és díjátadó az Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia tanulói a 2021-es esztendőben is megtartották az ilyenkor szokásos évzárójukat, és ezzel egybekötve átadták korosztályonként a legjobb játékosoknak járó díjakat, illetve a Fehér Miklós díjat, amit ebben az esztendőben a már a felnőtt csapatban alapembernek számító Vitális Milán érdemelt ki.

Díjazottak:

U19 – Mitring Zsombor

U17 – Vingler László

U16 – Mikolay Timóteus

U15 – Csiszár Máté

Leány U19 – Vida Boglárka

Leány U17 – Petrovics Petra

Leány U15 – Hordós Natália

Fehér Miklós-díj – Vitális Milán

Gratulálunk játékosainknak, további sok sikert kívánunk a 2022-es esztendőben is!

További híreink

ETO Akadémia hazai gólok

ETO Akadémia hazai gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! Folytassuk a sort az ETO Akadémia hazai találataival!

ETO Akadémia idegenbeli gólok

ETO Akadémia idegenbeli gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! A következő napokban sorra vesszük csapataink idegenbeli és hazai találatait, kezdjük a sort az ETO Akadémia idegenben lőtt góljaival!

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián 2021-ben új szakmai igazgató koordinálásával, nemzetközi edzésmódszerekkel folytatódott a munka, és nyugodtan mondhatjuk, hogy eredményesen zárult az év. Karácsony közeledtével Tuboly Frigyes, Akadémia igazgató és Hector Martinez Quijeiro, Akadémia szakmai igazgató is elégedetten nyugtázta csapataink idei teljesítményét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink