Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Évzáró és díjátadó az Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia legjobbjait díjazták pénteken délután az ETO Park Hotelben, és egyben diákjaink lezárták a 2021-es évet is.

Évzáró és díjátadó az Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia tanulói a 2021-es esztendőben is megtartották az ilyenkor szokásos évzárójukat, és ezzel egybekötve átadták korosztályonként a legjobb játékosoknak járó díjakat, illetve a Fehér Miklós díjat, amit ebben az esztendőben a már a felnőtt csapatban alapembernek számító Vitális Milán érdemelt ki.

Díjazottak:

U19 – Mitring Zsombor

U17 – Vingler László

U16 – Mikolay Timóteus

U15 – Csiszár Máté

Leány U19 – Vida Boglárka

Leány U17 – Petrovics Petra

Leány U15 – Hordós Natália

Fehér Miklós-díj – Vitális Milán

Gratulálunk játékosainknak, további sok sikert kívánunk a 2022-es esztendőben is!

További híreink

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre Dunaszerdahelyen a MOL Kukkonia Cup, ahol U19-es együttesünk az előkelő második helyez szerezte meg a házigazda DAC mögött.

Döntőért a MOL Kukkonia Cup-on

Döntőért a MOL Kukkonia Cup-on

Július 28. és 30. között rendezik meg a MOL Kukkonia Cup-ot, ahol az ETO U19-es együttese nyolc csapatos nemzetközi tornán mérheti fel erejét. Az első napon az Eszék korosztályos csapatát sikerült legyőzni, majd a mai napon a Trencsény ellen is győztesen hagyták el a pályát fiataljaink.

Távozik az ETO-tól Király József

Távozik az ETO-tól Király József

Közös megegyezéssel szerződést bontott az ETO és NB III-as csapatunk korábbi edzője, Király József, így a tréner távozik a klubunk kötelékéből. Köszönjük az elmúlt időszakban az ETO-ért végzett munkáját és további pályafutásához sok sikert kívánunk!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink