Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

ETO-akadémisták a Puskás musicalben

Utánpótlás-játékosaink is szerepet kaptak a Győri Nemzeti Színház, Puskás, a musical című darabjában. Fiataljaink a színdarab közben többször is láthatóak, miközben a háttérben teqballoznak.

ETO-akadémisták a Puskás musicalben

A Győri Nemzeti Színház szombaton 19 órától kezdi játszani a Puskás, a musical című darabját, mely decemberben és januárban összesen húsz alkalommal kerül megrendezésre Győrben. A darabban szerepet kaptak az ETO akadémiáján nevelkedő futballisták is, akik több alkalommal is felbukkannak, miközben a háttérben egy teqball asztalon rúgják a labdát. Összesen tizenhat játékosunk lesz látható a darabban, akik négyesével szerepelnek alkalmanként. 

A darabban szereplő ETO-játékosok:

Csáki Armand, Csáktornyai Márton, Bognár Bence, Huszár Marcell, Bartossik Bolivár, Bánáti Kevin, Vingler László, Kulcsár Martin, Klausz Milán, Fekete Márton, Tullner Péter, Tóth Rajmund, Deákovits Richárd, Kráz Tamás, Mitring Zsombor, Balogh Ákos.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink