Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Idegenbeli siker a havas pályán

Idegenbeli sikerével a 6. helyen fejezte be az őszi szezont a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Klausz László együttese Dorogon egy nagyon rossz talajú, havas pályán tudott 1-0-ra győzni a 2021-es esztendő utolsó előtti mérkőzésén. (Vasárnap még vár egy tiszakécskei összecsapás az együttesre, amely a tavaszi idényből előre hozott első fordulót jelenti.)

Idegenbeli siker a havas pályán

Nagyon rossz körülmények fogadták a csapatokat Dorogon, ugyanis a mérkőzést havas pályán kellett lejátszani. A játéktér nagy részét hótakaró fedte, csak a két tizenhatos, és a kezdőkör volt letakarítva a kezdő sípszóra. Ezt meg is látszott a játék minőségén, mindkét együttes sok technikai hibát vétett, főként az első félidőben. A játékrész legvégén Vitális Milán lövésének köszönhetően megszereztük a vezetést, és mint később kiderült, ez a győzelmet is jelentette csapatunk számára. Magabiztosan helytállt, és remekül alkalmazkodott a körülményekhez az ETO kapujában Fadgyas Tamás, aki kapott gól nélkül hozta le a kilencven percet.

- Természetesen nagyon örülök a győzelemnek, fontos volt a csapat számára – kezdte Fadgyas Tamás. – Több, mint negyven éve nem nyert Dorogon az ETO, már csak emiatt is hatalmas siker a vasárnapi. A játéktér talaja hagyott maga után némi kívánnivalót, még soha nem játszottam ilyen talajon. Az első félidőben sokkal nehezebb volt játszani, emiatt egy direkt célfutballt kellett alkalmaznunk, ami szerencsére össze is jött. Az egész csapat nagyon jól szerepelt, kevés lehetőséget engedtünk az ellenfélnek, és az első játékrész végén szerencsére sikerült megszereznünk a vezetést. A továbbiakban okosan játszottunk, tartottuk az eredményt, stabilak voltunk hátul, ezáltal kapott gól nélkül tudtuk lehozni a meccset.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink