Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Utánpótlás-híradó

Végéhez közelednek utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok, elmaradt mérkőzéseket pótoltak a múlthét végén.

Utánpótlás-híradó

U19

ETO FC Győr – Nyíregyháza 3-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Szücs.

ETO FC: Kantó - Bognár, Lasz, Tullner, Óvári, Horváth M. (Németh O.), Tóth R. (Urblík), Lacza (Rubos) Deákovits (Bartossik), Klausz (Mázsás), Major. Edző: Antonio Munoz.

Gsz.: Lacza, Urblík, Major.

Antonio Munoz: - Egy gyors góllal kezdtük a mérkőzést, ami után a Nyíregyháza átvette az irányitást, és több veszélyes támadást vezetve sikerült is kiegyenlíteniük. A cseréknek köszönhetően támadóbbak lettünk, ami gólt eredményezett, majd Major egy szemfüles találattal bebiztosította a győzelmet.

 

U16

Várda Labdarúgó Akadémia - ETO FC Győr 3-2 (2-0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Derda.

ETO FC: Maszlavér - Selyem, Umathum, Csiszár, Horváth B., Gönye, Mikolay (Tollár), Herczeg, Vidnyánszky, Babulják (Vukk), Bakó (Hancz). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Bakó, Vidnyánszky.

Bognár Zsolt: - Az őszi szezon legfontosabb mérkőzése volt számunkra, és sajnos ez érződött is a csapaton, mert jó pár játékos visszafogott teljesítményt nyújtott, ami az agresszív és racionális focit játszó Várda ellen nem fért bele. Sajnálom csapatom, mert egész fél évben sokat fejlődtek a srácok, és talán a korosztály egyik legjobb és legtudatosabb játékát játszották, szinte minden mérkőzésen. Most még ez a játék erre volt elég, de biztos vagyok benne, hogy hosszú távon kifizetődik, és eredményességgel is párosulni fog.

 

 U15

ETO FC Győr - DVTK 3-1 (0-1)

Győr, ETO Park. V.: Herm.

ETO FC: Kocsis - Varga Máté, Koncz, Csiszár, Garai, Pénzes, Pálfalvi, Varga Márton, Zója-Katona, Barna (Szerémi), Kovács T. (Turcsik). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Csiszár (3).

Máté Győző: - Tompák, ritmustalanok voltunk az első félidőben, érezhető volt, hogy egy hónapja nem játszottunk mérkőzést, ellenfelünk pedig tudatosan, jól futballozott. A második játékrészben helyén volt a szívünk, felpörögtünk, és nagy erőket mozgósítva, kiemelkedő egyéni teljesítményekkel sikerült megfordítanunk és megnyernünk a mérkőzést. Az egész stábom nevében gratulálok játékosaimnak az őszi szezonhoz, büszke vagyok rá, hogy ilyen csapatom van!

 

U14

ETO FC Győr - MTK  3-2 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Péter.

ETO FC: Hajczinger – Havasi, Somogyi, Mészáros, Járeb, Czuppon (Pécskai), Méhes, Algács, Molnár B., Farkas D. (Kozák), Szabó L. (Pázmány). Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Farkas (2), Algács.

Tuifel Péter: - Nyolc nap alatt a harmadik mérkőzését játszotta a csapat, így érthető módon, cseppet sem voltak frissek a srácok. Ez a játék minőségén érződött is, de az akaratuk átsegítette őket a nehézségeken, s megérdemelten győztek a mezőnyben jól játszó MTK ellen.

 

U14

ETO FC Győr - Budapest Honvéd 1-2 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Erdélyi.

ETO FC: Hajczinger – Havasi, Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Somogyi (Pázmány), Czuppon (Molnár), Algács, Molnár B., Farkas D. (Szabó L.), Méhes. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Molnár.

Tuifel Péter: - A mai napon is mindent beleadott a csapat a mérkőzésbe, és ha játékban nem is, de eredményben közel állt a bravúrhoz a bajnokság legjobb csapata ellen. Gratulálok a fiúknak!

 

U13

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 4-1

Győr, ETO Park. V.: Füredi.

ETO FC: Lengyel - Horváth V., Mádi, Csernyi Pécskai, Hernádi, Lakakisz, Ölbei, Steszli. Cserék: Almási, Mitring, Pálla, Adi, Vitális, Tóth-Ludvai. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Tóth-Ludvai (3), Mitring.

Lakatos Attila: - Az első negyed gyengébb játéka után helyenként jó ritmusban játszottunk, kifejezetten a második negyed magabiztos játéka tetszett, de a támadóharmad és a középső harmad védekezésén javítani kell.

 

Leány U17

ETO FC Győr - MTK 2-1 (1-0)

Győr, ETO Park. V.: Fehér.

ETO FC: Kovács L. - Gyürü-Gehrik (Varga V.), Kuntzl (Halmai), Szabó Sz., Sulyok (Hordós), Konrád, Petrovics, Rozs, Hécz (Ézsely), Szabó F. (Sümeghy), Hideghéty. Edző: Rácz Zsófia.

Gsz.: Rozs, Petrovics.

Rácz Zsófia: - Az év utolsó mérkőzésén megmutatták a lányok, hogy valójában mit tudnak. Végig koncentráltan, szervezetten, megfelelő akarattal, jó egyéni teljesítmények mellett, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak és az egész stábnak, így kellett lezárni a 2021-es évet!

További híreink

ETO Akadémia hazai gólok

ETO Akadémia hazai gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! Folytassuk a sort az ETO Akadémia hazai találataival!

ETO Akadémia idegenbeli gólok

ETO Akadémia idegenbeli gólok

Kedves Szurkolóink! Karácsony előtt idézzük fel együtt az ETO NB I-es női, NB II-es férfi, illetve NB III-as akadémiai csapatának góljait! A következő napokban sorra vesszük csapataink idegenbeli és hazai találatait, kezdjük a sort az ETO Akadémia idegenben lőtt góljaival!

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

Újabb sikeres év a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián

A Fehér Miklós Labdarúgó Akadémián 2021-ben új szakmai igazgató koordinálásával, nemzetközi edzésmódszerekkel folytatódott a munka, és nyugodtan mondhatjuk, hogy eredményesen zárult az év. Karácsony közeledtével Tuboly Frigyes, Akadémia igazgató és Hector Martinez Quijeiro, Akadémia szakmai igazgató is elégedetten nyugtázta csapataink idei teljesítményét.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink