Focitábor jelentkezés  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Győzelem az I. Akadémiák viadalán

December 3-án, pénteken rendezték Diósgyőrben az I. Akadémiák viadalát, ahol az ETO FC Győr csapata végzett az élen, és elhódította a vándorserleget.

Győzelem az I. Akadémiák viadalán

A DVTK multicsarnok adott otthont az I. Akadémiák viadalának Diósgyőrben ahol az akadémiákon dolgozó edzők, vezetők, stáb tagok léptek pályára. A tornát tíz csapat részvételével rendezték meg, ahol az ETO FC együttese remek játékkal az első helyen végzett. Két csoportban zajlottak a küzdelmek, együttesünk a „B” jelű csoportba került, ahol megmérkőzött a Puskás Akadémia, a Kassa, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a DVTK csapataival. Innen magabiztosan, négy győzelemmel, és mindössze egy kapott góllal sikerült továbbjutni. A másik csoportban a Kisvárda, az Illés Akadémia, a DVSC, a Ferencváros és az MLSZ csapata küzdött a továbbjutásért, ahol nem kisebb nevek szerepeltek, mint Gera Zoltán, Sándor György, vagy Fehér Csaba. Innen csoportgyőztesként az MLSZ gárdája jutott az elődöntőbe, a második helyen pedig a DVSC végzett, így velük mérkőztünk meg a döntőbe jutásért. Az az összecsapás gól nélküli döntetlennel végződött, így jöhetett a büntetőpárbaj, amiből 2-1-gyel sikerült továbbjutni. A fináléban ismét a Puskás Akadémia következett, akiket a csoportmérkőzésen 1-0-ra győztünk le. A döntő fordulatosra sikerült, a Puskás Akadémia szerezte meg a vezetést, ám sikerült fordítani, így 2-1-es győzelemmel megszereztük a tornagyőzelmet is.

A torna gólkirálya is csapatunkból került ki, az élen Szücs Gergely végzett négy találattal.

A csapat tagjai: Antonio Munoz, Balog Zoltán, Hartyán Dániel, Hegyesi Zsolt, Horváth Csaba, Kozma Máté, Laczkó János, Nagy Ádám, Sánta András, Simon András, Szücs Gergely, Tarczy Pál. Edző: Preszeller Tamás.

További híreink

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté két évet hosszabbított

Kiss Máté újabb két évvel hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, ami azt jelenti, hogy a rutinos középpályás 2024. június 30-ig az ETO játékosa marad.

Bagi István öt év után máshol folytatja

Bagi István öt év után máshol folytatja

Lejárt a szerződése, így öt év után távozik az ETO FC-től Bagi István. A rutinos játékos több alkalommal is csapatkapitányként vezethette ki társait, sokat tett az ETO-ért, amit ezúttal is köszönünk, és további sikeres pályafutást kívánunk!

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

Lipták jövőre már edzőként dolgozik az ETO sikereiért

A múlt hétvégi, Dorog elleni mérkőzésen búcsúzott csapatunk Lipták Zoltántól, aki két ciklusban is viselte az ETO mezét, előbb a 2013-as bajnokcsapat tagjaként játszott meghatározó szerepet, majd 2020 nyarán visszatért, hogy profi karrierje utolsó éveiben még segítse szeretett csapatát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink